Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » 20 embernek hány pizzát...

20 embernek hány pizzát rendeljek?

Figyelt kérdés

Jövőhéten tartom a szülinapomat a barátaimmal, ismerőseimmel. Mindenki 17-19 éves. Hány pizzát rendeljek szerintetek? Kb fele lány, fele fiú. 20 biztos, hogy kevés lenne, mert pl. én ha nagyon éhes vagyok akkor simán megtudok enni két egész pizzát (32 cm), meg szerintem a legtöbb fiú is. És délutántól másnap reggelig lesz a buli, szóval kell éjjelre meg reggelire is. :D

Arra gondoltam hogy a lányoknál másfél pizza / fővel számolok, a fiúknál meg 3 pizza / fő, szóval összesen 45 pizza.

Szerintetek?

2015. júl. 31. 14:39
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem rendelj normális helyről, ahol nem papírvékony pizzát kapsz, akkor elég egy fél a lányoknak, meg 1 vagy 1,5 a fiúknak.

Vagy kérj 50-es pizzából pl 10-et.

Amúgy meg nem jóllakni mennek, nem? Szerintem italra többet költs, mint pizzára, jobban fogják értékelni...

2015. júl. 31. 15:04
 12/32 anonim ***** válasza:
73%
és 50 cm-esből sztem 10 db bőven elég. én rendelnék első körben 5-dbot ahogy valaki írta. ha elfogyott és még néztek egymásra akkor megint rendelnél. de ahogy észrevettem az 50cm-es pizza két embernek bőven elég.
2015. júl. 31. 15:04
 13/32 anonim ***** válasza:
36%
Süsd meg házilag a pizzát.Eddig akárhányszor ettem rendelt pizzát,mindig sokkal rosszabb volt mint az otthon készített. Ráadásul még drágább is..
2015. júl. 31. 15:11
 14/32 A kérdező kommentje:
lesz még sokminden. hidegtál, pogácsa, 4 vagy 5 féle süti. köszi az eddigi válaszokat
2015. júl. 31. 15:11
 15/32 anonim ***** válasza:
60%

18 éves lány vagyok, és soha nem lenne pofám megenni 1,5 pizzát, még délutántól reggelig sem. :D Mi lányok azért jobban vigyázunk a kajával, ha mások is látnak minket evés közben. Szerintem fiúk esetében is nagyon durva a 3 pizza/fő, gondolom piálni is fogtok, és kb. mindenki be lesz rúgva, olyankor jól szokott jönni a kaja, de közel sem ennyi.

Szerintem fiúk esetében 2 pizza/fő, lányok esetében 1 pizza/fő nagyon bőven elég lenne, csak nem fogtok megállás nélkül zabálni. De egyébként is jobb lenne, ha nagyobb pizzákat vennél, ne ilyen 32 cm-set.

2015. júl. 31. 15:24
 16/32 anonim ***** válasza:
63%
Most olvasom az utolsó hozzászólásod, más kaja mellé meg pláne sok ennyi pizza. De végül is ha a maradékot szívesen ennétek a családdal még 1 héten keresztül, akkor miért is ne.
2015. júl. 31. 15:25
 17/32 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem igény szerint rendelj. Délután 6-kor csinálj egy közvélemény-kutatást, ki kér pizzát, milyet és mennyit, és az eredményt diktáld majd be a telefonba vagy írd be a Netpincérbe.

Aztán ugyanezt el lehet játszani este 10 óra felé is.

2015. júl. 31. 15:33
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Beversz 2 db 32-eset?! :)

Hát ez q.va jó! :D Gratulálok! :)

De elárulom, azért ez extra kapacitásnak számít, szóval nem föltétlenül magadból kell hogy kiindulj.

2 tényező befolyásolja komolyabban a mennyiséget.

1: Mennyi ideig fog tartani a buli, mert ha sokáig, akkor alapból 2×-i evéssel kell számolni.

Ez, nyilván emeli a mennyiséget.

2: lesz más kaja is.... értelem szerűen, ez viszont csökkenti.

32-es pizzából a csajoknak tuti, hogy elég 1 db/fő.

Fiúknak lehet számolni másfelet átlagnak, mert közel sem biztos, hogy mindenki megeszik 2 db-ot.

Ez így 25 db 32-es pizza.

Ezt lehet úgy számolni, hogy mondjuk egy vacsora mennyiség.

A többi étkezést kb fedezi a hidegtál, meg a süti.

(persze ez is attól függ, hány főre kérted a hidegtálat)

Nagyságrendileg viszont kb ez a 25 pizza teljesen reális!

A 45 mindenképpen túlzás.

(egy vendéglátós)

2015. júl. 31. 15:51
 19/32 anonim ***** válasza:
89%
Ha magamból indulok ki akkor nekem egy fél bőven elég lenne férfi létemre,szóval 10 biztosan elég lenne,de ha ennyire szeretitek akkor először rendelj 20 darabot,ha nem lesz elég akkor majd rendelsz még.A pizza is csak frissen jó.
2015. júl. 31. 15:55
 20/32 anonim ***** válasza:
86%
Mit kell ezen ennyit rugózni meg elmélkedni? Pont a pizza az, amire nem kell rákészülni, mert annyit rendel az ember, amennyit akar. Meg kell kérdezni a vendégeket, mennyit kérnek, és annyit kell rendelni, sem többet, sem kevesebbet. Lehet rendelni többször is, ha elfogy, vagy valaki később éhezik meg.
2015. júl. 31. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!