Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A büfék/éttermek többségében...

A büfék/éttermek többségében mi a búbánatért pulyka- vagy csirkecombból készítik a gyrost?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet csirkemellből? Drágább? Na ja, de nem harapok rá semmi olyasmire, amitől boa.
2015. júl. 22. 18:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
3. A csirkemell szàraz? Hát...ha nem tudom elkészíteni az a te bajod. Jól elkèszítve finom, omlós és puha.
2015. júl. 22. 22:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 anonim ***** válasza:

készíts otthon gyrost, mióta felfedeztem a Knorr 2 in 1 gyros alapot, azóta nem eszem büfében gyrost, mert kicsik az adagok, nagyon drága, és nincs annyira finom sem.

4 főre 1 kiló csirkemellből szoktam csinálni jó nagy adagokat. Sült krumpli, paradicsom, paprika, káposzta és lila hagyma mellé, ilyenkor nyáron könnyen megoldható, télen költségesebb.

A húst már előző este bepácolom, kicsi sóval és fokhagymával kiegészítve a gyros fűszerport. Az öntethez felhasználom a Knorr fűszerport, amit a gyroshoz adnak, illetve mi sok fokhagymával, sóval szeretjük, azt még teszek hozzá bőven (2-3 pohár natúr joghurtba keverve) de a joghurtot sok mindennel lehet ízesíteni, például kaporral vagy húsfűszerrel, ízlés szerint


a csirkemell egyáltalán nem lesz száraz, se rágós, mivel némi olajon kell megsütni, ezért még szaftos is lesz, plusz rájön a mártás. én másfélét már nem is eszem :) sokkal olcsóbb, finomabb is, és utána fél napig mozdulni sem tudunk, úgy jóllakunk :)

2015. júl. 23. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim ***** válasza:

Öregem, én azért már összetenném a kezemet.


A brit kebebishnál átlagban tudod milyen a gyros? Mint a kutyaszalámi. Ilyen apróra darált szutyok, ami rá van pacskolva arra a rúdra.


[link]

[link]


Ehhez képest semmi baj a csirkecombbal.

2015. júl. 25. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem meg semmivel sem jobb a mellehúsa, mint a combja.
2015. szept. 7. 06:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:
Mert a csirkemell drágább, nehezebb vele dolgozni és mert kevesebb íze van.
2015. szept. 7. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim ***** válasza:
46%

te se unatkozol... én is válogatós vagyok, de még semmi boára nem haraptam rá gyrostól

ha ennyire igényes vagy, int állítod, akkor menj étterembe, ott lesz más hús is

2015. dec. 8. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!