Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A büfék/éttermek többségében...

A büfék/éttermek többségében mi a búbánatért pulyka- vagy csirkecombból készítik a gyrost?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet csirkemellből? Drágább? Na ja, de nem harapok rá semmi olyasmire, amitől boa.
2015. júl. 22. 18:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
igen, dragabb, es mivel ez nekik nem eri meg, nem kalkulaljak bele a te finnyassagod. megis mire harapnal ra , amitol boa?
2015. júl. 22. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 A kérdező kommentje:
Valóban finnyás vagyok, de a combban vannak olyan inak stb., amitől jönne a boa. Sokan mondják, hogy ízletesebb, mint a mell, ennek ellenére nem tudom megszeretni. Görögországban szinte mindenütt csirkemellből készítik, azzal no problem. De mivel egy ideje a külföldi nyaralást kénytelen vagyok mellőzni, így idegesít a fenti tény. Comb. Broááááááááááf.
2015. júl. 22. 18:25
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
A csirkemell mitől jobb? Száraz, mint a tapló, fujj. Nyilván a vendégek a combot jobban szeretik, ahogy én is.
2015. júl. 22. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Görögországban bárányból készítik a gyrost, nem csirkéből. Valami gagyi helyen ehetted.
2015. júl. 22. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 A kérdező kommentje:
Azért gyrosnak elkészítve kizárt, hogy száraz legyen. Ráasásul ott van hozzá a tzatziki, ami igen szaftossá teszi az egészet.
2015. júl. 22. 18:27
 6/16 A kérdező kommentje:
3-asnak: nem, nagyon sok helyen jártam Görögországban, és bizony (a turisták miatt) mindenütt csirkemellből készült. Kerestem én is a bárányt (mert tudom, hogy az az autentikus gyroshús), de sajna nem találtam.
2015. júl. 22. 18:29
 7/16 A kérdező kommentje:
Ja nem, 4-esnek:)))
2015. júl. 22. 18:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, egyetértek! Volt, hogy csontra is haraptam már rá, mikor gyrost ettem, ilyenkor annyira elmegy az étvágyam, hogy az hihetetlen.
2015. júl. 22. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 A kérdező kommentje:
Végre valaki!:)
2015. júl. 22. 18:51
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

itt élek Görögországban, leginkébb sertésből és csirkéből van a gyros, a zsír pedig spórolás illetve csúszosság miatt kell bele

ettem mrá olyat amibe alig volt zsír és száraz volt

2015. júl. 22. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!