Most kezdek vendéglátózni, tudnátok tanácsot adni?
Tapasztalatom nem nagyon van, de tréninget végeztem.
Elméletben meg tudok mindent csinálni, de azért nagyon izgulok. Megvan a helyem, ahova megyek, és meg is szeretném tartani.
Mire ügyeljek? Mi az amivel el lehet nyerni a munkáltató és a kliensek tetszését? Baj, ha elsőre nem vagyok villámgyors (pl. egy ital elkészítése) de rendesen megcsinálom?
pincérnő vagyok, de lehet betesznek kávét főzni vagy csaposnak is.
a kézírás megoldva, mert gépjük van, az írja a cetlit.
"A műmosolyt tényleg nem árt begyakorolni, már csak az olyan bugris parasztok miatt is, mint az előző. Megverni mégse lehet minden gyökért, meg árammal se lehet agyoncsapatni, mint az üvegtigrisbe.
Szóval mosolyogj az ilyen f-ok pofájába, és húzd le őket."
Nos,nemtudom te jártál e valaha vendéglátás területén,de ez az egyik legalapabb ,amit megtanítanak kezdésként. A bugris paraszt pedig azért megy az étterembe,kávézóba,hogy vendég legyen,és elvárja a kedvességet. Remélem nem kerülsz vendéglátó helység vezetési közelségébe,mert ott nem lesz köszönet,hamar lehúzhatod a rolót ezzel a vendéglátási hozzáállással.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!