Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha havonta 1-szer 2-szer...

Ha havonta 1-szer 2-szer mekizek abból nem lesz baj?

Figyelt kérdés
2015. jún. 15. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ennyi még belefér, ha egyébként normálisan/normálisat eszel.
2015. jún. 15. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Én hetente 1-2 alkalommal mekizek már évek óta, és még nem lett semmi bajom. (Kopp, kopp, kopp)
2015. jún. 15. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
Dehogynem, előbb-utóbb meg fogsz halni.
2015. jún. 15. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Semmi bajod nem lesz.

Nézd, én most 19 vagyok. Kb 5 és 10 éves korom között hetente egyszer elvittek a szüleim a mekibe, mert imádtam ott a chicken nuggetset. 10 éves korom után meg haverokkal mentünk suli után hetente 1-2 alkalommal. Még mindig rendszeresen járok, csak már általában egyedül. :D Semmi bajom. Otthon sok zöldséget és gyümölcsöt eszem, kerülöm a szénhidrátot. Rendszeresen mozgok, nem vagyok túlsúlyos. Évente megyek vérvételre (teljes vérkép), minden rendben van. Az egyetlen hátránya, hogy havi 20-25 ezret elköltök gyorséttermekben.

A sok zsíros magyar étel és a boltokban kapható vackok ugyanolyan egészségtelenek, mint a mekis kaja. De ha mértékkel fogyasztod, egyiktől sem lesz bajod.

2015. jún. 15. 17:45
 5/9 anonim ***** válasza:
19%

Nem, de nem értem miért járnak az emberek mekibe (azon kívül, hogy 0-24 niytva van), amikor sok pénzt fizetsz lófing kajákért.

"A sok zsíros magyar étel és a boltokban kapható vackok ugyanolyan egészségtelenek, mint a mekis kaja."

Lol, hagyjuk már a közhelyeket. A mekis kaja nem tömény egészségtelenség, de ez a magyar ételes bullshit meg ostobaság.

2015. jún. 15. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
20 éve járok heti több alkalommal, jelentem még mindig élek és el se híztam, tuti valami mutáns vagyok, vagy csak nem olvastam eleget a netes ömlenségeket, hogy fél falat mkis burger és nyekk.
2015. jún. 15. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Majd nézd meg magad 80 év múlva...
2015. jún. 15. 22:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Közeledek a 60 hoz, de köszi, kiváló egészségnek örvendek, 4 hónapja voltam kivizsgáláson is, ott se találtak semmi rendellenességet.
2015. jún. 15. 22:24
 9/9 anonim válasza:
100%
Hát én 10 évente 1-2 alkalommal mekizek. Egyébként szerintem semmi bajod nem lesz.
2021. ápr. 14. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!