Ha havonta 1-szer 2-szer mekizek abból nem lesz baj?
Semmi bajod nem lesz.
Nézd, én most 19 vagyok. Kb 5 és 10 éves korom között hetente egyszer elvittek a szüleim a mekibe, mert imádtam ott a chicken nuggetset. 10 éves korom után meg haverokkal mentünk suli után hetente 1-2 alkalommal. Még mindig rendszeresen járok, csak már általában egyedül. :D Semmi bajom. Otthon sok zöldséget és gyümölcsöt eszem, kerülöm a szénhidrátot. Rendszeresen mozgok, nem vagyok túlsúlyos. Évente megyek vérvételre (teljes vérkép), minden rendben van. Az egyetlen hátránya, hogy havi 20-25 ezret elköltök gyorséttermekben.
A sok zsíros magyar étel és a boltokban kapható vackok ugyanolyan egészségtelenek, mint a mekis kaja. De ha mértékkel fogyasztod, egyiktől sem lesz bajod.
Nem, de nem értem miért járnak az emberek mekibe (azon kívül, hogy 0-24 niytva van), amikor sok pénzt fizetsz lófing kajákért.
"A sok zsíros magyar étel és a boltokban kapható vackok ugyanolyan egészségtelenek, mint a mekis kaja."
Lol, hagyjuk már a közhelyeket. A mekis kaja nem tömény egészségtelenség, de ez a magyar ételes bullshit meg ostobaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!