Mennyit jársz gyorsétterembe? Havonta?
Figyelt kérdés
mc donaldsba, burher, kfc, stb..2015. máj. 24. 19:12
12/24 anonim válasza:
Soha. Életem 39 éve alatt egyszer voltam, mert ott volt valami találkozó... Bent voltam vagy pár percet? :)
13/24 anonim válasza:
Mi volt a neved, hogy ennyien kiakadtak?
Kínaiba havonta 3-4 alkalommal, mekibe maximum akkor, ha utazunk és gyorsan be kell kapni valamit. Nem szeretem az ízét.
14/24 A kérdező kommentje:
szeretem a puncidat :DDD
2015. máj. 24. 20:45
15/24 anonim válasza:
Az it nem kellett volna bele. :D
16/24 anonim válasza:
Köszi. :DDD
Szerintem jó név, én jót röhögtem.
17/24 anonim válasza:
Ó, tényleg, a kínai is az. Mostanában volt pár alkalom, mert valahol el kellett használni a SZÉP kártyát, s az kéznél volt, de alapvetően oda se járok. Ma már nehéz bárhol ennem, kevés helynek vannak nekem tetsző, valamint lehetőleg vega paleo ketogén ételei. Többnyire fel kell adnom valamit, de ahhoz jobb étel kell, mint ami egy gyorsétteremben van... Néha még benézhetek egy levesre egy kínaiba, mondjuk évi kétszer, de ez a max.
18/24 anonim válasza:
Mekibe és Burger Kingbe járok, heti 2-3 alkalommal. És nem vagyok kövér, mert mellette mozgok és a hét többi napján normális kaját eszek.
18/F
19/24 anonim válasza:
Hihetetlenek ezek a lepontozások... Ez a legnagyobb örömötök?
20/24 anonim válasza:
Heti 2-3 alkalom mikor milyen kedvem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!