Süle Dominik kérdése:
Hol vannak jó kinai éttermek?
Figyelt kérdés
Budapesten.2015. ápr. 30. 10:05
1/20 anonim válasza:
Zuglóban a Hungárián szerintem elég jó. ha még nyitva van...
2/20 A kérdező kommentje:
Ott voltam màr
2015. ápr. 30. 11:05
3/20 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy jó kínai étterem. A kínaiak és a konyhahigiénia nem férnek össze, olyan ötszáz évvel vannak ezen a téren európa mögött elmaradva. Ne vegyél ételt kínaitól ha jót akarsz.
4/20 anonim válasza:
Wang mester elég jó, csak kicsit drága.
5/20 anonim válasza:
Max Kínában. Itthon még jóban nem ettem.
7/20 anonim válasza:
Dózsa György úton kb. az Ajtósi Dürer sornál van egy jó kínai étterem, szemben a ligettel. Igazából kétféle menüjük van, az egyik viszonylag olcsó, az van a magyaroknak, nem rossz egyébként, de nem igazi kínai kaja, és van egy drága, ami rendes kínai konyha, a kínaiak is ott szoktak enni, ha ünnepelnek, stb. Én nem szeretem a kínai konyhát, a rendeset sem, de a budapesti kínai büféknek köze sincs az igazi kínai konyhához, csak ezt a helyet tudom, ahol valóban tradicionális kínai étel is van.
8/20 anonim válasza:
"Olyan nincs, hogy jó kínai étterem. A kínaiak és a konyhahigiénia nem férnek össze, olyan ötszáz évvel vannak ezen a téren európa mögött elmaradva. Ne vegyél ételt kínaitól ha jót akarsz."
Egyetértek.
9/20 A kérdező kommentje:
7-es a kilenc sárkány étteremre gondolsz?
2015. ápr. 30. 17:23
10/20 anonim válasza:
9 Nem emlékszem a nevére, amióta nem eszem húst nem voltam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!