Kik jarnak a videki fine dining ettermekbe?
Peky, már megint a hülye kérdések. :D
Amikor az Ikon fele járok, tele szokott lenni. Ebből arra következtetek, hogy vannak akik megengedhetik maguknak. Plusz Debrecenben spec ott a rengeteg külföldi diák is. És azért a fidesz éra alatt kialakult egy masszív feltörekvő réteg is. Szóval szerintem egyébként még Debrecen pont az a hely lehet, ahol elképzelhető hogy ez működik.
De most a kedvedért meg is néztem, ebédmenü 1900-ért egyáltalán nem tűnik soknak. Bár a főételeik kicsit túlárazottak, ha már mondjuk a Borkonyhához hasonlítjuk..
De egyébként a másik kérdésedre is írtam korábban, hogy ezek nem feltétlenül a nyereségről szólnak, mint ahogy a hírekben olvashatjuk is, hogy a nagy michelin csillagos éttermek gyakran veszteségesek.
Viszont vidéken elég olcsó a munkaerő és a bérleti díj, így egyébként elképzelhetőnek tartom, hogy egy-egy jól elhelyezett vidéki fine dining étterem jobban megy, mint a Pestiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!