Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » 45 embernek hány pizzát...

45 embernek hány pizzát rendeljünk és milyeneket?

Figyelt kérdés

A szülinapi bulimon 45-en leszünk és akarok rendelni sok pizzát.

Arra gondoltam, hogy fejenként 1 pizzát számolok + még 5 extra pizza. 50 darab 32 centis pizza elég lesz 45 embernek szerintetek?

És milyeneket rendeljek? Én ezekre gondoltam:

7 x margarita

3 x négysajtos

5 x sonkás

5 x sonkás-gombás

5 x sonkás-kukoricás

5 x hawaii

5 x magyaros

5 x szalámis

5 x húsimádó

3 x bolognai

1 x tonhalas

1 x tenger gyümölcse

2015. jan. 4. 14:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

Ennyi pizzára lehet egyedi ajánlatot is kérni már szerintem, ami olcsóbb lehet.

Én amúgy egy átlagos étkű férfinak mondom magam, de 1 pizzával teljesen jóllakom, utána jól esik lepihenni is, erőm biztosan nem maradna még bulizgatni. Szóval egy fél pizza is elég lesz bőven fejenként, azzal jól is lehet lakni, ha még isztok is mellé valami szénsavasat vagy alkoholt (nem tudom, hány éves vagy).

Viszont hogyha hosszú a buli, tart hajnalig is, nem mentek sehova, akkor életmentő lehet a hajnali újabb fél pizza, ebben az esetben van értelme 1-et rendelni fejenként talán.

2015. jan. 4. 17:34
 12/14 anonim ***** válasza:
44%

Hát nem tudom... (#8. vagyok)

Én ahogy piázom, úgy vagyok egyre éhesebb:)

Na jó, van, hogy ez később, megbosszulja magát, ha túlzásba meg a pia, mert akkor búvár kaja lesz a pizzából.

(Lemegy, körülnéz, visszajön. :)))

Lehet, hogy tényleg elég lenne 28-asokat rendelni. Az is korrekt adag.

És tényleg sokan vannak úgy vele, hogy vagy esznek, vagy piáznak.

Végül is, a buli sajátossága a meghatározó.

Ha kő kemény piázás lesz, akkor szerintem bőven elég lehet az 50 (45) db 28-as pizza.

Ha visszafogottabb a dolog, (alkohol téren) és tovább tart, esetleg valami étvágygerjesztő is bekerül a képbe (...tudjuk miről van szó, ;))

Akkor kell a 32-es! :D

2015. jan. 4. 18:22
 13/14 anonim ***** válasza:
60%

Vagy rendelj 50-est, kevesebbet. Anyagilag jobban jársz, és mutatósabb.

És mindenképpen rendeld meg előre, akár pár nappal előbb is lebeszélheted. Kedvezményt nem szoktak adni pizzából.

(férjem szakács, múltkor pont ezért ment be 2 órával korábban, mert egy csoportnak kellett sok-sok 32-es, meg 50-es pizzát sütni)

2015. jan. 5. 10:49
 14/14 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem 1 ember legyen egyenlő fél pizzával -annyi bőven elég. Pár zacskó chips, extra pizzák és mindenki örül.

Bár szerintem a sok pizza helyett, valami folyadékra (kóla, üdítő, víz stb) is költs.

2015. jan. 7. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!