Miért esznek annyian a KFC-ben? Mi az annyira jó benne?
Nem ízlésekről akarok vitatkozni megertem hogy sokan szeretik. :)
De arányaiban baromi draga és nagyon keves "anyag" van az ételben. Kicsi hús,minimalis zöldség es köret..
Én pl. gyakran eszem a Westendben.(pláza Pesten).A KFC-nél mindig meteres sor áll pedig tucatnyi kajálda van ahol ugyanannyi penzert mint 1 KFC-menü (kis krumpli,üdítő,szendvics) egy nagy adag egytálételt lehet venni körettel,salataval. Ráadasul kb.semennyi sorbanállással a KFC-ben meg akar 10 perc is lehet mire kapsz valamit.
Sokan panaszkodnak hogy milyen draga az orszag. De akkor miert esznek ilyen drága helyen? Mit szeretnek benne ennyire hogy az ártól es a sorbanállastól is eltekintenek?
Jól van első gratulálok neked is, ennyi erővel hasonlítsd a szarhoz.
Azért, mert most divat és felkapott lett.
Nem lenne annyira rossz, de ár/érték arányban egy nagy nulla.
Egyedül, ami pozitív, h utántölthetős legtöbb helyen a kóla.
Első!
Igazi hús? Mert a reklámjában azt mondják, te meg elhiszed. Igazi hús az, ami csak csirkéből van, nem pedig az, hogy két deka húst telenyomnak vízzel, ízfokozóval, zsírral meg mindenféle sz*rsággal . Ez a vacak meg sem közelíti annak az ízét, amit a saját udvarodon neveltél.
Nincs udvaron amin csirkét nevelhetnék, és ha lenne, akkor sem tudnék levágni egy állatot sem. Igy marad az a csirke, amit az üzletekben árulnak, és annak a minősége semmivel sem jobb, mint a KFC csirkéjé. Nem vásárolok rendszeresen gyorséttermekben, de ha félévente mégis, akkor leginkább marad a KFC. Valóban baromi drága, de én szeretem. Ráadásul ha veszek egy XL-es kosarat, abból hárman felnőttek bőven jól lakunk.
Lehet szidni a gyorséttermeket, de ha az embernek nincs kedve halál fáradtan nekiállni főzöcskézni, és mégis meleg ételre vágyik, akkor azért időnként jól esik ez a kaja.
2014. nov. 22. 07:54
Bullshit a négyzeten. Az meg, hogy a házi csirke a legjobb, közismert tény.
A KFC meg szigorúan ellenőrzött ételeket árul, aminek meg kell felelnie egy, az elmúlt években egyre magasabb elvárásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!