Segítségre lenne szükségem. Egy három fogásos menüsort kellene összeállítani érettségi találkozóra őszi időpontra, fél elegáns menüsorral. Tudnátok segíteni?
Első fogás: előétel.
Második fogás: főétel.
Harmadik fogás: desszert.
Aztán jöhet a nyafogás.
Tudtam segíteni?
Előétel: fekete kaviár szarvasgombával.
Főétel: cápauszonyleves, medvetalp áfonyával.
Desszert: New Orleansi Arnaud eper.
Így konkrétan jó lesz?
Tényleg nem ártana többet tudni a vendégkörről. Egyébként attól, hoy valami fél elegáns vagy elegáns még nem kell a legdrágább ételeket választani. Lehet sertésből, csirkéből és mindenféle húsból nagyon ízletes ételeket készíteni és sokszor az ételek nevét csak cifrázzák. Azt sem ártana tudni, hogy előételnek levest gondoltál inkább, vagy valami szilárdat. Bár egy rendes menüsorban a leves nem az előétel része, hanem külön eleme a menünek, de mivel itt csak 3 fogásról van szó, nem kell annyira belebonyolódni.
De pl. ha tudod, hogy valaki bizonyos dolgokat nem szeret, azt is bele kell kalkulálni. Ha valaki nem eszik húst, akkor egy ember miatt nem kell vega kaját csináltatni, de mind az előételben, mind a főételben legyenek olyan összetevők, amit egy vega is meg tud enni és nem marad éhes.
Nem tudom, hogy ezt most valós eseményre kell e kitalálnod, vagy fiktív dolog és csak tanulmányhoz kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!