Érettségi banketteken, lehet alkohol tartalmú italokat fogyasztani?
Messze van még, először juss el addig, utána ráérsz tervezgetni, hogy mennyire rúgj be.
Érettsegi UTÁN szoktak bankettet tartani. Szerinted milyen következménye lehet, ha tanári tiltás ellenére iszol??? Elárulom, SEMMILYEN, mivel már nem lesznek a tanáraid.
Mi ittunk, persze. 18 ugyan nem voltam, de biztos sokat számít egészségügyi szempontból 1-2 hónap (még a szolid ifjak is szoktak inni tizenpár évesen, a szüleikkel, egy korty pezsgőt szilveszterkor. Kevesebbet árt, mint 18 évesen egy oltári nagy berúgás, azt hiszem)... De csak egy martinit ittam, nem vagyok italozós típus, bár később volt 1-2 érdekesebb estém. Ami szintén nem tette tönkre az életemet.
Berúgni nem tudom, mi értelme van az érettségi banketten, de többet inni, mint én anno, miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!