Ti hogy álltok vele?
Engem egyáltalán nem irritál.
Van a világban ennél ezerszer nagyobb lehúzás is. Itt van pl rögtön a számítógép. Kb 2000 ft-nyi alkatrész van önköltségi áron egy 200.000 ft-os gépben.
Rengeteg példát lehetne sorolni. Sokan élnek abból, hogy túlárazott szarokat sóznak az emberekre. Ez egy üzleti stratégia.
Költsük a pénzt reklámra, marketingre, hitessük el mindenkivel mennyire jók vagyunk, aztán hogy ennek behozzuk az árát, áruljunk szart arany áron.
Rég túlléptem ezeken, elfogadom hogy ilyen is van a világban, mindenki úgy csinál pénzt ahogy tud.
Egyszerűen nyitott szemmel kell járni, és kiszűrni a pofátlan ár/érték arányú dolgokat.
Legyen az kaja, vagy bármi más.
Ha gusztustalannak találod a mekis hambit, ne vedd meg. Én se veszem, sokan nem veszik.
De lebeszélni fölösleges erről másokat, úgysem váltod meg a világot. Amíg lószar van, veréb is van.
Szerintem havonta egyszer megkívánom, aztán annyi.
Gondolod, hogy más gyorséttermek, pl. kínai, indiai, pizza, stb. nincs telenyomva ízfokozókkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!