Férfiak ha elmentek bulizni és megtetszik egy nő de meglátjátok hogy sörös üveg van a kezében szóba álltok vele?
Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, és én szeretem a sört, ha elmegyek szórakozóhelyre azt iszok mindig, és üvegből. Szeretnék ismerkedni de mindig vagy részeg vagy csak szexet kereső pasik környékeznek meg. (Én nem szoktam berúgni, a maximum 3 üveg sör egy éjszaka alatt.) Egyik barátnőm pasija tett egy olyan megjegyzést hogy annyira visszataszitó az ha egy nő sörözik meg üveg van a kezében, hogy ő szóba se állna ilyennel. Eddig én meg erre nem is gondoltam. Lehet ez az oka annak hogy a normális pasik elkerülnek? Nektek mi a véleményetek?2013. szept. 8. 15:29
1/7 anonim válasza:
Nem ez az oka, szórakozóhelyen nem komoly kapcsolatot keresnek az emberek, hanem dugópajtit.
2/7 anonim válasza:
Engem nem zavar ha iszik egy nő had igyon ha jól esik neki az se zavarna ha sört iszik, szóval nem hinném h ebben van a hiba főleg h állításod alapján kordában is tartod magad szóval abszolút nem ez az oka inkább az a baj h mi pasik ha bulizni indulunk sose kapcsolat céljából ismerkedünk hanem egy jót szeretnénk dugni :D
3/7 anonim válasza:
Igaza van elsőnek is meg az ismerősödnek is. Habár semmi logika nincs benne mert most az nem gond hogy néha néha sörözöl, de valahogy mégsem szép látvány. Ha meg már van lehetőségem válogatni, és egy szórakozóhelyen bizony van akkor miért ne keresnék mást?
4/7 anonim válasza:
30?? Akkor leitatnálak és szexre mennék csak, mert fiatalabb lányokkal tudnám csak komolyan gondolni :)
Amúgy nem visszataszító. Buli kedvéért szerintem jó dolog piálni! 3 sör pedig pont elég is! :)
21f
5/7 anonim válasza:
Hát elég csúnya látvány, én biztos nem mennék oda hozzád ha tetszenél se.
6/7 anonim válasza:
Persze,semmit nem számít,csak a külseje.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát sokkal okosabb nem lettem, szóval ez is ilyen "embere válogatja" téma. De köszönöm az őszinte válaszokat. :)
2013. szept. 9. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!