Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ti mit tippeltek most mi lesz...

Ti mit tippeltek most mi lesz vagy várjak?

Figyelt kérdés
Megrendeltem "MOST" egy pizzát a Piedone Pizzázótól viszont most láttam hogy csak 11:00-kor nyitnak akkor most ugyanúgy kihozzák a pizzát vagy próbáljak meg máshonnan rendelni egyet ? Mert két pizzát meg nem akarok .

2014. júl. 11. 08:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Telefonon rendelted? Ha igen, akkor nyilván mondták volna, ha csak 11 után viszik ki.

Ha neten, akkor is biztosan van valami infó, hogy mettől meddig van kiszállítás.

Nézz utána.

2014. júl. 11. 09:02
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Biztosan kihozzák neked szerintem!

Pizza.hu oldalon keresztül rendelték vagy esetleg a saját honlapjukon?

A pizza.hu oldalon előrendelés van és 11:00 után szállítanak.

A pizzéria saját honlapján sajnos nem tudom hogyan zajlik, de szerintem hasonlóan!

2014. júl. 11. 09:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát igazából fogalmam nincs . Neten rendeltem és 11:00-tól nyitnak is így fogalmam nincs.
2014. júl. 11. 09:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Innen rendeltem ha valaki megnézi és ad egy választ :) [link]
2014. júl. 11. 09:07
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem 11:00 utan te leszel az elso, de hamarabb nem. Egyebkent lenyegtelen lenne a nyitvataras, mert barmikor rendelhetnenk.

A biztonsag kedveert rajuk csorognek.:)

Egyebkent nem rendeltem meg innen, de gyanusan olcsonak tunik. Jo a hely?:)

2014. júl. 11. 10:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Már csak fél óra :)

Amikor megrendelted, nem volt semmi visszaigazolás, amiben leírták, hogy mikor szállítják?

2014. júl. 11. 10:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát igen én is remélem hogy attól még hozzák mégha ez lett volna a reggelim is :P És igen szerintem egész jó hely.
2014. júl. 11. 11:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem , igazából csak utcaszám stb... és megrendeltem . De tényleg semmi email visszaigazolás semmi
2014. júl. 11. 11:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Hívd fel őket és kérdezz rájuk!
2014. júl. 11. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!