Melyik Trófea Grillben ünnepeljünk?
Köszönöm, az Óbudainál könnyű parkolni? És az Újbudairól van valakinek tapasztalata?
És illik itt borravalót adni, ha igen, mennyit?
Mi az újbudaiba szoktunk járni rendszeresen. Nagyon tágas és jó a kaja. Egy kicsit fura elrendezésű, ezért vannak zugok, ahova külön el tudják tenni a családokat, így nem kell másokkal annyira közösködni.
Mi még az Erzsébet királyné útján lévőben voltunk. Az annyira nem jött be. Elég szűkös és nagy volt a tumultus. Az újbudai sokkal szellősebb.
Mi nem szoktunk borravalót adni. Ha adsz, akkor az a fizetni való 5-10%
Az újbudai sem rossz, ott különlegesebb kaja is volt, pl békacomb.
Borravaló tőled függ. Ha a pincér megérdemli, miért ne (ő hozza az italokat ugye), bár elég borsos a Trófea ára.
Mindgyikben voltam.
Óbudai nagyon rossz volt a pincér alig jött oda vizezestt volt a pia nem adtam jattot
Margit krt kisebb de mindenféle kaja volt a pincérek udvariasak itt adtam jattot a pia üveges volt 10 %ot adtam
Visegrádi jó de a pincerek itt se jeleskedtek csak felkerekitettem kb 20 fttal:-D
Zuglói jó de pl a narancsfacsaro kb fl óráig ment csak se elöttese utána nem... És nem kapcsotak be a piák szintén vizezettek voltak a kaja finom mi nimalis borravalot adtam
11. Ker nagy tágas jó.
Kiraly u. Nagyon jó volt ide ugy hivtak meg a legjobb sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!