Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hogy szoktatok ételt/italt...

Hogy szoktatok ételt/italt rendelni?

Figyelt kérdés

Vendéglátóban (presszóban) dolgozom már lassan egy éve, már megfigyeltem, ki hogyan kéri ki az italát. Egyre többet hallom ezt a mondatot: "Lesz egy söröm... Lesz egy kávém... Lesz egy kólám. Sokan még köszönni sem képesek, mikor odajönnek. Miért ilyen bunkók?

És vajon erre mit válaszoljak? "Lesz ha csinálsz magadnak!" - De akkor meg én vagyok a bunkó. Pedig ha valaki bunkón kéri... Sőt nem is kéri, csak kijelenti hogy ez lesz.

Mit gondoltok erről?

2014. máj. 17. 17:53
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
0%
felsőbbrendű is vagyok
2014. jún. 10. 21:01
 22/25 anonim válasza:
66%
Szerinted amúgy egy se..fej!!!!!! Csak okoskodni tudsz semmi normális válaszod nincsen semmire!!
2014. jún. 10. 21:58
 23/25 anonim válasza:
19%
A kérdező itt sírdogál mert egy felszolgáló és az emberek nem nyalják a seggét, gondolom van valami jó kis bölcsész diplomája aztán fáj neki, hogy ennyire vitte. Csak a fanyalgók kedvéért mondom, igen nekem is van diplomám, nem szar himi-humi, hanem olyan amivel egyből kaptam munkát, és azóta is egyre feljebb jutok a ranglétrán. Persze sokkal könnyebb lett volna tanulás helyett bulizni, meg hasonlók, de én akartam valamire vinni. Leszögezném, nem vagyok soha bunkó egy pultossal vagy pincérrel, de ne kelljen már a kedvében járnom ha egy szar kávét akarok inni, elvégre nem az ő társaságáért megyek oda....
2014. jún. 12. 16:36
 24/25 anonim válasza:
100%
Hát nagyon nem azért sírdogál itt de mindegy. Annyit kérdezett hogy mért kell bunkón flegmán kérni mindent,mért nem lehet megadni ugyan úgy a tiszteletet mint ahogy ő is megadja s ahogy másnak is megadják!! Azért mert neked meg diplomád van az senkit nem érdekel legyél boldog vele s du.d fel magadnak!!!!!!!!!!
2014. jún. 13. 10:28
 25/25 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem seggnyalás az, ha a vendég értelmes civilizált ember módjára viselkedik. Egyébként nincs diplomám, tanulás és bulizás helyett dolgoznom kell, szóval hiába okoskodsz mert semmit nem tudsz rólam.
2014. jún. 13. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!