Mit kell rakni a mcdonaldos szendvicsekbe mint peldaul a royal, fresh, western stb?
most kezdtem dolgozni a mekiben es eddig csak a sajtburgert meg bigmacat tudom megcsinalni es kozetkezoleg mar a tobbit is meg kell tudnom csinalni.
Elore koszonom a valaszokat :)
Nem volt erre valami oktatás?
Jó tudni, hogy turnusonként más összetételű lehet az a nem 2 forintos hamburger. :(
Nagyon szomorú hogy így írtok.. Sajnálom hogy ilyenek az emberek.
5 éves kéttanítási nyelvű osztályba járok, ahol nagyon sokat kell tanulnom, két nyelvből rakok felsőfokút, ennek ellenére én jelentkeztem iskola mellett dolgozni, hétköznaponként is suli után.... De szeretem.
Egyenlőre még 2 napom volt, és csak sajtburgereket és bigmacat kellett csinálnom, amit szépen, tökéletesen elkészítettem. Az oktatóm elmondta nekem szóban és megmutatta hogy kell csinálni a "nagyobb" szendvicseket, csak én annyira sok új információval találkoztam hogy nem jegyeztem meg rögtön. De nem csináltam olyan szendvicset amit nem tudok! És azért írtam hogy előre feltudjak szépen készülni és ott mikor mondják megtudjam rögtön csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!