Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kóstolta már valaki a Lidl-ben...

Kóstolta már valaki a Lidl-ben is kapható Western Gold, Queen Margot whisky-ket?

Figyelt kérdés
Érdemes venni belőle? Jó félék?
2014. jan. 23. 11:12
 1/2 Phoney ***** válasza:
91%

A Western Gold egy bourbon whisky. Ezt a gyártási elve miatt nem lehet nagyon elrontani, ami magyarul azt jelenti, hogy ha jónak tartod a fehér címkés Jim Beam-et, akkor bármilyen olcsó bourbon whiskyt nyugodtan megvehetsz.

A Queen Margot viszont egy skót whisky, amiből az ilyen olcsó saját márkások többsége elég rossz – ezeknél gyakran még hordó nélkül is jobb whiskyt lehetne csinálni –, úgyhogy jó eséllyel csak „házi bailey's” alapanyagának lesz jó. (Annak viszont biztosan jó.)

2014. jan. 23. 19:42
 2/2 anonim ***** válasza:

A Western Gold nagyon jó bourbon whiskey, nyugodtan vehetsz belőle (persze csak ha szereted a bourbon-t). Kellemes, lágy, édes íze van, jelentősen eltér az íze a skót whisky-től (eleve a készítési eljárás is más, az alapanyag és még lehetne sorolni). Finom, én is szeretem, nyugodtan tudom ajánlani. Érdemes vadászni a 6 éves (fekete címkés) változatára ;)

A Queen Margot ahogy előttem is írták, nem valami jó, túl füstös, túl tőzeges, keserű, mintha szappant szopogatnál. Bár ez nekem saját véleményem, nem is vagyon nagy Scotch párti, de ez tényleg borzalmas. Régi használt hordókat használnak fel újra, majd ezeket öntik össze (keverik)..... Gyűjteménybe se éri meg venni, lerontja a gyűjtemény értékét is.

2015. jan. 12. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!