Ti járnátok ilyen étterembe/kifőzdébe?
Tegyük fel, hogy ugyanannyi pénzért, ugyanolyan minőségben, ugyanolyan finomat és ugyanolyan mennyiségben kapnál egy elég meghökkentő kaját, de az tuti, hogy ez a kaja egészséges, nagyon egészséges. Te a mostani kifőzdéd vagy éttermed helyett eljárnál inkább oda?
tegyük fel, hogy mondjuk csak gyümölcs meg hal konyha lenne
Te eljárnál egy ilyen egészséges kajáldába? ugyanolyan finom, ugyanannyiba kerül
kérlek írd meg, a nemedet és a korodat, köszönöm, ez egy kis házi dolgozathoz kell
nagyon köszönöm a válaszokat
Ha tetszik az étterem /kajálda tisztasága, berendezése lehet betévednék egyszer. Csak azért mert kicsit kíváncsi vagyok.
De rendszeresen nem járnék oda, mert szeretem a változatos ételeket, és bár megeszem a halat, de nem tartozik a kedvenceim közé. Sűrűn járunk étterembe, és szívesebben fizetek olyan ételekért ami otthon nem rendszeres. Mi halat elég sűrűn eszünk otthon.
38/N
Csak akkor járok ilyen helyekre, ha sokáig nem érek haza, és nagyon-nagyon kell már a főtt étel, vagy ezzel oldanám meg, hogy beszélgessek valakivel.
Ilyenkor az olcsóbb helyeket keresem, de ha nem nagyon látok, akkor megyek oda, amit már ismerek...
Azaz, ha a te fullegészséges éttermed jönne velem szembe valóban megfelelő árakkal, és ránézésre gusztának tűnnének a kaják, akkor lehet, hogy kipróbálnám, aztán meglátnám, hogy visszatérek-e még, vagy marad a bevált... :)
35N
Tehát a kérdés, hogy a mostani kis tescos szendvicsem helyett, ugyanannyi pénzért ennék-e tengeri halakat és gyümölcsöket?
Igen, nagyon szívesen.
F/25
A kérdés azért hülyeség, mert a hal iszonyat drága, többek között ezért nem eszi senki. Ha te most azt mondod, hogy a kis menzás 300 Ft-os hányás krumplifőzelék helyett ehet valaki cápa steaket, sushit, rombuszhalat, vagy homárt, akkor szerintem mindenki az utóbbiakat választaná.
"Tegyük fel, hogy ugyanannyi pénzért, ugyanolyan minőségben, ugyanolyan finomat és ugyanolyan mennyiségben"
Már a negyedik szónál baromsággá válik a kérdés. Szerinted te vagy az első szakács (vagy csak álmodozó) az országban, akinek eszébe jut ilyesmi? Nyilván, szívesen ennék cukkinis pennét kardhalsteakkel, és az átlag 800-1000Ft-s kifőzdei árat meg is emelhetnéd felőlem 1300-ig, de ugyan nézz már rá egy halnagyker áraira és jöjj rá, hogy abból összehoznál két falat halat három kanál tésztával.
Kifőzdébe minden hétköznap, étterembe havi 2-3x járok.
26/F
Nem járok kifőzdébe, étterembe igen, de inkább mindig máshova. Szeretünk különböző konyhákat, különlegességeket kipróbálni.
Kipróbálni kipróbálnám az adott helyet valószínűleg, de rendszeresen nem járok sehová, mint mondtam. Itthon főzünk, és annál számomra nehéz egészségesebbet találni, mint amit a saját kerti zöldségeimből, gyümölcseimből készítettem el.
N/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!