Ti járnátok ilyen étterembe/kifőzdébe?
Tegyük fel, hogy ugyanannyi pénzért, ugyanolyan minőségben, ugyanolyan finomat és ugyanolyan mennyiségben kapnál egy elég meghökkentő kaját, de az tuti, hogy ez a kaja egészséges, nagyon egészséges. Te a mostani kifőzdéd vagy éttermed helyett eljárnál inkább oda?
tegyük fel, hogy mondjuk csak gyümölcs meg hal konyha lenne
Te eljárnál egy ilyen egészséges kajáldába? ugyanolyan finom, ugyanannyiba kerül
kérlek írd meg, a nemedet és a korodat, köszönöm, ez egy kis házi dolgozathoz kell
nagyon köszönöm a válaszokat
Nem túl összeszedett kérdés.
Kifőzdébe nemjárok,én főzök.
Étterembe járunk havi 2-3 alkalommal,helyben csak egy fix van,azt nem cserélném semmire,minek ha ugyanolyan finom,ugyanannyiba kerül?
Utazunk sokat,akkor étterem,akkor választék,kinézet alaján választunk.
26/N
Relatív, hogy kinek mi a finom.:) De ha tényleg tetszene, akkor nyilván igen.
Hal és gyümölcs kombinálva, vagy külön-külön? Mert egyben azért nem hinném, hogy rajonganék érte..
16L
"ugyanannyi pénz, ugyanolyan minőség, ugyanolyan finom, ugyanolyan mennyiség" - mint mi??? Mihez képest ugyanolyan?
"meghökkentő kaja" - most nem eszem meghökkentő kajákat, tehát ugyanolyan nem lehet.
Akkor mennék oda, hogy átlagos, normális és megfizethető, és persze finom is. Halat nem eszem. A gyümölcs jöhet, de ha csak az van, azt zöldségesnek hívják, nem kifőzdének... Oda nem ebédelni járok.
Szememmel eszem elöször ,tehát ha szép gusztusos az étel akkor nekem mindegy ,hogy egésszéges vagy nem : megkívántam megeszem: Persze attól is függ ,hogy megtalálom e az adott étteremben azt az íz világot amit én szeretek.
32/N
A hal miatt biztos mert nagyon szeretem a halat.
Idehaza a halfogyasztás minimális és szezonális.Karácsonykor megugrik aztán leesik. Erre nem lehet éttermet alapozni! Sokan utálják a hal szagát is.A gyümölcs meg nem igazi kaja amivel jól lehet lakni.
Én szeretem a halat ,de belőlem nem élnél meg. Az 1000ft-os korlátlan fogyasztású kajáldával meg nem versenyezhetsz árban ,ahová járok :D
30 L
Hétköznap én főzök. Ha étterembe megyünk szeretünk tesztelni, új helyeket kipróbálni. Tehát biztos benéznék, viszont nem járnék oda rendszeresen.
Szeretjük a halat, eszünk majd' minden szombaton.
Amúgy mivel három éves lányaim vannak, nekem az is nagyon fontos szempont lenne, hogy mennyire gyerekbarát? Van e egy játszósarok ahol nem unják halálra magukat, van e magasított szék, babáknak etetőszék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!