Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Az emberek miért szeretik...

Az emberek miért szeretik annyira a mekit?

Figyelt kérdés
Van benne valami anyag, ami függőséget okoz? De ha tudjuk, hogy káros, miért esszük mégis?

2014. jan. 12. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én pl nem járok mekibe. Max egy kávéra vagy fagyira bemegyek, de kajálni ott nem szoktam.

Persze kóstoltam már a mekis kaját, de annyira nem ízlett és mostanra már a szagától is rosszul vagyok

Nem hiszem, hogy függőséget okozó anyag lenne benne, hiszen azt már régen kiszúrták volna nálunk okosabb emberek és elég komoly botrány lenne belőle!

2014. jan. 12. 13:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért eszik, mert ízlik nekik. A hurka-kolbász vagy épp a sertéshús sem sokkal egészségesebb, mint a mekis kaja, a sok műanyagvirsliről, párizsiról, alacsony hústartalmú felvágottról, májkrémről és egyéb borzadályról nem is beszélve, amit sokak örömmel fogyasztanak.

Bár szerintem tagadhatatlan, hogy a sok ízfokozó miatt "finom" a mekis kaja, de ettől még nem bűn pár havonta megenni 1-1 hamburgert ott. Én legalábbis szoktam, elsősorban akkor, ha valami gyorsan kell, és nincs kedvem mondjuk az egyébként sem túl széles választékból máshoz (gyros, lángos vagy pizza ugye, amit elvinni lehet kb. máshonnan). A másik meg, hogy egy meki 50 méterenként van az út szélén, egy pékség friss szendviccsel (amit amúgy jobban preferálnék) meg nem feltétlen sajnos.

2014. jan. 12. 13:26
 3/8 bumbi02 ***** válasza:
79%
Mert finom. Én is szeretek néha betérni egy hamburgerre, pedig szakácsként dolgozom, és elvileg messze kellene hogy álljon tőlem az ilyen. De a sok ízfokozó, és cukor miatt finom.. És csak akkor mondhatjuk egészségtelennek, ha valaki rendszeresen étkezik ott. Addig, amíg hetente 1-2 hamburger lecsúszik, senki se fog meghízni tőle.
2014. jan. 12. 13:27
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Azért szeretik annyira, mert a magyar emberek nagy részét nem érdekli a saját egészsége, magasról szarnak rá, hogy ilyen életmódtól lerövidül az életük.
2014. jan. 12. 13:31
 5/8 anonim ***** válasza:
21%
Azt tudtátok, hogy a mekis kaja nem bomlik le, mert az emberen kívül más életforma nem eszi meg, még a penész sem?
2014. jan. 12. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

"Azt tudtátok, hogy a mekis kaja nem bomlik le, mert az emberen kívül más életforma nem eszi meg, még a penész sem?"

Ez hülyeség, ha kiszárítod, akkor nem bomlik le, de ha bedobod a komposztba, akkor lebomlik, mint minden más. A kenyér se penészedik meg, ha jól kiszárítod, csak ha zacskóban van.

2014. jan. 12. 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Akkor a macskám valószínűleg nem életforma, mert nagy örömmel lopott a múltkor a mekis kajámból, mikor félrenéztem...
2014. jan. 12. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Mert finom, mert ízlik! :) :D

Tessék, itt penészes!: [link]

2014. jan. 12. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!