Az emberek miért szeretik annyira a mekit?
Én pl nem járok mekibe. Max egy kávéra vagy fagyira bemegyek, de kajálni ott nem szoktam.
Persze kóstoltam már a mekis kaját, de annyira nem ízlett és mostanra már a szagától is rosszul vagyok
Nem hiszem, hogy függőséget okozó anyag lenne benne, hiszen azt már régen kiszúrták volna nálunk okosabb emberek és elég komoly botrány lenne belőle!
Azért eszik, mert ízlik nekik. A hurka-kolbász vagy épp a sertéshús sem sokkal egészségesebb, mint a mekis kaja, a sok műanyagvirsliről, párizsiról, alacsony hústartalmú felvágottról, májkrémről és egyéb borzadályról nem is beszélve, amit sokak örömmel fogyasztanak.
Bár szerintem tagadhatatlan, hogy a sok ízfokozó miatt "finom" a mekis kaja, de ettől még nem bűn pár havonta megenni 1-1 hamburgert ott. Én legalábbis szoktam, elsősorban akkor, ha valami gyorsan kell, és nincs kedvem mondjuk az egyébként sem túl széles választékból máshoz (gyros, lángos vagy pizza ugye, amit elvinni lehet kb. máshonnan). A másik meg, hogy egy meki 50 méterenként van az út szélén, egy pékség friss szendviccsel (amit amúgy jobban preferálnék) meg nem feltétlen sajnos.
"Azt tudtátok, hogy a mekis kaja nem bomlik le, mert az emberen kívül más életforma nem eszi meg, még a penész sem?"
Ez hülyeség, ha kiszárítod, akkor nem bomlik le, de ha bedobod a komposztba, akkor lebomlik, mint minden más. A kenyér se penészedik meg, ha jól kiszárítod, csak ha zacskóban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!