Túl sok pénzt költök kajára. Mit tegyek?
Az a helyzet, hogy a sulimhoz nagyon közel van az Árkád, ahol van pl Burger King, KFC stb. és majdnem minden nap oda megyek, és elköltök 2000 Ft-ot...
Mit tegyek, ha nem tudok ellenállni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Rossz volt a link.
Légyszi, jelentsétek a kérdést!
ma 20:57 / ma 20:58
Annál a bizonyos kérdésnél, a 8. válasznál ott van, hogy 14/L.
Én 19/F vagyok.
A Budapesti Gazdasági Főiskolára járok, onnan szoktam elmenni az Árkádba (5 perc villamossal).
Roahdtul lesz@rom, hogy te mennyit költessz, azért tettem fel a kérdést, mert szeretnék kevesebb pénzt költeni ilyen szar kajákra.
Innentől kezdve nem érdekel, hogy mit mondassz, el lehet menni aludni kislány.
13. válaszoló vagyok ismét:
Ha 19 éves egyetemista srác vagy, miért a Kamaszok kategóriába írod a kérdésedet?
akkor jelentsd a kérdést. nem érdekel.
azzal a bizonyos emberrel már privátban megbeszéltem, miután letámadott.
Ne haragudj, de ha 19 évesen nincs annyi akaraterőd, hogy egyszerűen ne menj el és ne vegyél ott kaját, akkor miről beszélünk?
Eldöntöd, hogy takarékoskodni akarsz, és nem veszel ott többet kaját.
Helyette két napi kajapénzből megveszed Horváth Ilona Szakácskönyv című kötetét, és megtanulsz belőle főzni. Nem ördöngősség, én is így csináltam. 2000 Ft-ból két étkezésre meg lehet főzni úgy, hogy tartalmas, normális adagot eszel. Szűkösen pedig 3 napra (!) elég kaját tudsz csinálni. Ez egytálételt jelent, nyilván nem 3 fogásos díszebédet, tehát 3 napig mondjuk krumplis tarhonyát eszel. Nem kellemes, de ha spórolni akarsz, akokr pl így lehet.
De még azzal is jobban járnál, ha 2000 Ft-ból főznél naponta. Na az tényleg a fent említett díszebéd+díszvacsora kategória lenne.
Nem nyamvadék, sz*r, értéktelen gyorskajákat ennél napról napra...
Nagyon igaza van az előttem válaszolónak!
Egy szakács könyvet már 1000 Ft-ból simán tudsz venni. Este megfőzöd a kaját (nem kell ennek hót bonyolultnak lenni, egy túrós tésztát vagy egy spagettit bárki eltud készíteni) veszi kb. 700 Ft-ból 3 ételhordót, leülsz egy parkba, vagy a fősulin valahol és megeszed. Ha mindennap mást szeretnél enni, akkor kijössz naponta 500-1000 Ft-ból. Máris lecsökkentettem a kiadásaidból.
De: ha kicsit takarékosabb szeretnél lenni, 4 naponta járj vásárolni. Megveszed a hozzávalókat kb. 3000-4000 Ft értékben, veszel egy kg kenyeret, meg 20 dkg párizsit és még reggelid is lesz.
Én sem értem, hogy-hogy bírsz mindennap ennyi szennyet enni..
Néha elgondolkodok itt a gyakorin, hogy egyes emberek itt nem normálisak.. ezt annak a kommentelőnek írom, aki itt vagdalkozott, hogy jelenteni kell a kérdést meg megvéd egy másik topikbeli kiscsajt - mondjuk nem tudom, mitől kéne megvédeni, vagy mi köze a kettőnek egymáshoz.
De még ha az itteni kérdező írt is abba a topikba, minden joga megvan ahhoz, hogy olyan kérdést tegyen fel a gyakorin, amilyet akar. Ha nem tetszik, ne válaszolj rá, ugord át, írj más topikba, ami szimpatikus.
De azt se értem, hogy ez a kérdés miben sértené a másik topikba beíró kiscsaj válaszát.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, a probléma felismerése már félsiker. Szerintem csökkentsd le az árkádos kajálások gyakoriságát mondjuk heti kettőre-hátomra és ha be is mész valahová kajálni, ne mindig a legdrágább menüt kérd. Vannak kínaik, főzelékbárok ..stb., ahol 8-900 ft-ért kapsz bőségesen főtt kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!