Te mennyi borravalót adsz egy ételfutárnak, ha egész hétre hozza az ebédet?
Én sosem adok. És nem értem azokat, akik itt siránkoznak, hogy milyen keveset keresnek futárként. Ha nem vagy elégedett a fizetéseddel, akkor kérj fizetésemelést, vagy keress egy olyam munkáltatót, aki többet fizet.
Meg írta korábban valaki, hogy "Valaki, aki csak olyan szolgáltatást vesz igénybe, amit rendesen ki is tud fizetni"
Ha 10%-al drágább a szolgáltatás ára, akkor szerepeljen az étlapon 10%-al drágábban. A borravaló után amúgy sem adózik szerintem a futórárok nagy része, szóval azzal, hogy borravalót adsz, csak a fekete gazdaságot élteted.
"Annyira édesek ezek a fillérb aszó idióták, akiknek nem tellik a borravalóra, (viszont naponta minimum egy ezrest kipengetni ebédre igen). "
Szerintem ez nem fillér b***ás. Ha 10-al többet várnak el a szolgáltatásért, szerepeljen 10-al magasabb ár az étlapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!