Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Gyros-on vajon van-e liszt,...

Gyros-on vajon van-e liszt, vagy keményítő?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam, hogy használnak-e a gyrososok valami "tapasztó" anyagot keményítő formájában, vagy liszt formájában mikor megformázzák azt az óriás csírke gyros hengert. Tudja valaki?

Előre is köszi!

2013. szept. 12. 10:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem használnak semmi ilyesmiket!
2013. szept. 12. 10:15
 2/6 A kérdező kommentje:

És mitől tapad össze a hús?

Éretem, hogy középen át van szúrva, de amennyire kiáll a csirehús...aból látszik, hogy nagy része nincs átszúrva és mégis ottmarad kupacot képezve.

Esetleg fagyasztva van előtte? És azt tartja össze?

Bocsi, csak tippelgetek...

Nagyon szeretném tudni, hogy használnak-e bármi plusz dolgot...

2013. szept. 12. 10:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerintem.
2013. szept. 12. 10:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam csinálni grillezett húst amit úgy rakok fel a nyársra mint a gyroszosok.Simán megáll, nem kell hozzá semmi adalék, valamint már láttam élőben is ilyen feltűzést, csak a husik súlya nyomja össze egymást.
2013. szept. 12. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A pác és a fűszerek is összetartják+a csirkehús súlya is!
2013. szept. 12. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A nyársa húzott füszeres hús saját súlyától tömörödik össze: Amikor felhuzák szeletenként a szeletekeket egymás után kicsit kézzel meg nyomkodják ,hogy minnél tömörebb legyen a hús . széles nagy szeleteket húznak a nyársra : Mert a hús sülés közben összeesik :
2013. szept. 12. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!