Gyros-on vajon van-e liszt, vagy keményítő?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy használnak-e a gyrososok valami "tapasztó" anyagot keményítő formájában, vagy liszt formájában mikor megformázzák azt az óriás csírke gyros hengert. Tudja valaki?
Előre is köszi!
2013. szept. 12. 10:10
1/6 anonim válasza:
Nem használnak semmi ilyesmiket!
2/6 A kérdező kommentje:
És mitől tapad össze a hús?
Éretem, hogy középen át van szúrva, de amennyire kiáll a csirehús...aból látszik, hogy nagy része nincs átszúrva és mégis ottmarad kupacot képezve.
Esetleg fagyasztva van előtte? És azt tartja össze?
Bocsi, csak tippelgetek...
Nagyon szeretném tudni, hogy használnak-e bármi plusz dolgot...
2013. szept. 12. 10:22
4/6 anonim válasza:
Én szoktam csinálni grillezett húst amit úgy rakok fel a nyársra mint a gyroszosok.Simán megáll, nem kell hozzá semmi adalék, valamint már láttam élőben is ilyen feltűzést, csak a husik súlya nyomja össze egymást.
5/6 anonim válasza:
A pác és a fűszerek is összetartják+a csirkehús súlya is!
6/6 anonim válasza:
A nyársa húzott füszeres hús saját súlyától tömörödik össze: Amikor felhuzák szeletenként a szeletekeket egymás után kicsit kézzel meg nyomkodják ,hogy minnél tömörebb legyen a hús . széles nagy szeleteket húznak a nyársra : Mert a hús sülés közben összeesik :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!