Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szerintetek melyik a "legtűrhe...

Szerintetek melyik a "legtűrhetőbb" gyorsétterem?

Figyelt kérdés
KFC, Mcdonald's vagy Burger King?

2013. júl. 11. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
kfc
2013. júl. 11. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
32%

KFC, a Grander a legjobb.

A Mekiben a krumpli finom, a szendvicsek se rosszak, de ár-érték arányban szerintem a KFC jobb.

Burgerben nem ettem olyan sokat, vannak jó szendvicseik, de pl. a krumplijuk nem túl jó, a sajtburger is a Mekiben jobb.

2013. júl. 11. 19:38
 3/8 anonim ***** válasza:

McDonald's, Burger King.

A KFC-ben még nem ettem!

2013. júl. 11. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Mekiben a legjobb a sültkrumpli,de a szendvicsek szivacs ízűek vagyis nagyon szárazak :S

a burger a legjobb ár értékben és a hagymakarika szinte csak ott kapható.

A kfc-ben a legjobb a húsminőség de ott marha szendvicset nem eszel..és szerintem (vagyis amiből én szeretek) abból árhoz képest keveset adnak..

szóval marad a kínai :D(imádom a kínait)

Egypk ez vicces mert tegnap voltam a west endben és választanom kellett a Meki,Kfc és burger között de végűl a kínait választottam :)

telezabáltam magam pirított tésztával,omlós csirkével és édes-csípős szezám magos csirke falatokkal.

Ráadásul kaptam egy szerencse sütit is amiben ez ált:

"bravó!haladsz a saját utadon és nem hagyod magad eltéríteni róla"

Kínai kajálda FOREVER :-D <3

2013. júl. 11. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Minőségben a KFC, ízvilágban a burger jön be nekem. De ár-érték arányban a keleti konyha mindent visz. Ha csak nem egy különálló burgerest fogsz ki. Azoknál lehet aztán jól lakni. De egészen jól laksz, ha a ikeában veszel hotdogot.
2013. júl. 19. 00:54
 6/8 anonim ***** válasza:
subway meg a kfc egy fokkal ehetőbb kaját csinál, mint a burger meg a meki, de igazából egyforma az összes. A kínai kaják árban jók, de minőségtelen kaját csinálnak azok is, akkor már inkább egy gyros.
2013. júl. 27. 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne vicceljetek már....KFC? Akkor adagjaik vannak, hogy egy csecsemő is éhen halna mellette.

Ízre, kompozícióra a Burger King kajái a legjobbak, de ro.adt drága + mindhárom gyorsétteremben szemetet veszel drágán.

Szerintem gyorséttermekből az Istambul és Star kebab, amik tűrhetők. Istambul talán finomabb/olcsóbb is. Ezeken a helyeken kapsz húst, rizst/krumplit, sok zöldséget(pl. gyros) - felfújt zsömle, fasírt és pár nyamvadt hagymakarika helyett (hamburger).

2013. aug. 16. 12:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja, a kínai kajáldákat meg ne is említsétek. Én akárhányszor ettem ilyen helyen, mindig gyomorrontás/hányás lett a vége, no comment.
2013. aug. 16. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!