Szerintetek melyik a "legtűrhetőbb" gyorsétterem?
KFC, a Grander a legjobb.
A Mekiben a krumpli finom, a szendvicsek se rosszak, de ár-érték arányban szerintem a KFC jobb.
Burgerben nem ettem olyan sokat, vannak jó szendvicseik, de pl. a krumplijuk nem túl jó, a sajtburger is a Mekiben jobb.
McDonald's, Burger King.
A KFC-ben még nem ettem!
Mekiben a legjobb a sültkrumpli,de a szendvicsek szivacs ízűek vagyis nagyon szárazak :S
a burger a legjobb ár értékben és a hagymakarika szinte csak ott kapható.
A kfc-ben a legjobb a húsminőség de ott marha szendvicset nem eszel..és szerintem (vagyis amiből én szeretek) abból árhoz képest keveset adnak..
szóval marad a kínai :D(imádom a kínait)
Egypk ez vicces mert tegnap voltam a west endben és választanom kellett a Meki,Kfc és burger között de végűl a kínait választottam :)
telezabáltam magam pirított tésztával,omlós csirkével és édes-csípős szezám magos csirke falatokkal.
Ráadásul kaptam egy szerencse sütit is amiben ez ált:
"bravó!haladsz a saját utadon és nem hagyod magad eltéríteni róla"
Kínai kajálda FOREVER :-D <3
Ne vicceljetek már....KFC? Akkor adagjaik vannak, hogy egy csecsemő is éhen halna mellette.
Ízre, kompozícióra a Burger King kajái a legjobbak, de ro.adt drága + mindhárom gyorsétteremben szemetet veszel drágán.
Szerintem gyorséttermekből az Istambul és Star kebab, amik tűrhetők. Istambul talán finomabb/olcsóbb is. Ezeken a helyeken kapsz húst, rizst/krumplit, sok zöldséget(pl. gyros) - felfújt zsömle, fasírt és pár nyamvadt hagymakarika helyett (hamburger).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!