Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Kinek milyen tapasztalatai...

Kinek milyen tapasztalatai vannak a kínai kajáldákkal?

Figyelt kérdés
Nemrég egy a BME közeli kínaiba szoktunk bemenni a társaimmal, a legolcsóbb menü 490 ft os,680 a legnagyobb árú menü. Habár eddig még nem volt semmi probléma mégis volt e valakinek rossz élménye kínai kajáldával kapcsolatban (rosszullét betegség, . )?

2012. nov. 29. 22:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint nagyon szeretem a kínait, és még nagyon-nagyot nem csalódtam sehol. Valaki vagy szereti vagy nem. Nem ismerem azt a helyet, amit megemlítettél. De a rosszullét vagy émelygés általában akkor van, ha valaki nem bírja a magyartól nagyon eltérő intenzív fűszervilágot és állagot. Szerintem a legjobb kínai az Asia Center-ben van, én oda járok gyakran, de a szentendrei kis kínai is nagyon szuper:)
2012. nov. 29. 22:05
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy olyanba szoktunk járni ahol gázt szerelt az egyik rokonom és valamennyire haver lett a tulajjal.

Amúgy is jó hely,de így láttuk is saját szemmel,hogy tényleg tiszták és friss,jó minőségűt főznek.

2012. nov. 29. 22:09
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

kevés a fizu

egyébként az izfokozókra amiket használnak néhányan alergiásak, pl én is,

dolgoztam 3 kinai kajáldában, egyik helyen sem tudtam kideriteni, hogy mire pontosan, bár mondjuk a tévében hallottam erről és hipohonder vagyok, :) uh bármi lehet, de azóta is eszem kinait mert szeretem, és olcsó, ha véletlenül rosszul leszek akkor meg megyek aludni

a higénia az mindenhol változó, azokon a helyeken ahol dolgoztam, nem volt különösebb gáz dolog,

néhány kaját még eladtak másnap reggel, de az ember otthon is megeszi a tegnapit, uh az nem nagy bűncselekmény

2012. nov. 29. 22:10
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
én is nagyon szeretem a kínait, de nem eszem meg akárhol. De a szigetszentmiklósi Auchanba isteni, sehol máshol nem tudtam eddig olyan finomat enni, nekünk az a kedvenc:)
2012. nov. 29. 22:13
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Tíz éve kajálok kínaiban, igaz nem napi rendszerességgel.

Soha semmi bajom nem volt még!

Pedig nem is egy helyre járok.

2012. nov. 29. 22:35
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Sokan a nátrium-glutamátra allergiások.

[link]

2012. nov. 29. 22:51
 7/29 anonim ***** válasza:
62%

Ott kajálunk a kínaiban, amikor megjelenik a kis kínai az ajtóban két fémvödörrel. Az egyikből levest löttyint a pultba, a másikból tésztát egy másik tartóba, a maradékokat, pedig leteszi a mosogató alá, fedetlenül. Igaz, az utcáról is úgy hozta. Régen ilyen vödörből mosott fel a takarítónő.

Mindez Budapest belvárosában, annak is a szívében. Elegem van belőle.

2012. nov. 29. 23:01
 8/29 anonim ***** válasza:
86%
Hú hát nekem egyáltalán nem vonzza a szememet a kínai kaja, a párom viszont nagyon szereti.Egyszer elcsalt egy kínai étterembe választottam valamit ímmel ámmal mert mind olyan fényes volt,és nyúlott mint a takony, mikor ettem belőle egy falatot háát,őszintén még az íze sem tetszett,és ott abba is hagytam az evést.
2012. nov. 29. 23:31
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon bírom a kínai kajáldákat, finomak az ételek, én sem csalódtam még egyikben sem, persze olyan helyre érdemes menni, ahol nagy a forgalom, ott nem adnak tegnapi kaját, csak frisset, meg a higiéniai szabályokat is betartják, nem kockáztatják a hírnevüket, hogy kapnak egy ellenőrzést, és bezárják a boltot.
2012. nov. 29. 23:32
 10/29 anonim ***** válasza:
70%
Én ilyen belvárosiba ami emeletes házak aljában szokott lenni,nem megyek,azok 90%-ban sz@rok és retkesek is.
2012. nov. 30. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!