Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Kinek milyen tapasztalatai...

Kinek milyen tapasztalatai vannak a kínai kajáldákkal?

Figyelt kérdés
Nemrég egy a BME közeli kínaiba szoktunk bemenni a társaimmal, a legolcsóbb menü 490 ft os,680 a legnagyobb árú menü. Habár eddig még nem volt semmi probléma mégis volt e valakinek rossz élménye kínai kajáldával kapcsolatban (rosszullét betegség, . )?

2012. nov. 29. 22:01
1 2 3
 11/29 Arnold80 válasza:
74%

Az Ázsia Centerben egyszer volt "szerencsém" kínait enni.

Azonnal rámjött a cifra fosás. Nem csoda, alig van vevő, úgy kiabálnak a pult mögül az ember után, hogy ott egyen. Szerintem még az egy hetes ételt is eladják. Minden féléből nagy halmokban állt az étel a pultban. Vevő híján ez csak úgy lehet rentábilis (vagy még úgy se), ha recycled a kaja.

Egyébként 15 éve eszem kínait, máshol nem volt probléma, de az ízesítésben vannak különbségek.

Nehéz igazán jó ízű kínait találni. Budafoki-Karinthy kereszteződésnél régebben volt kínai (nem tudom hogy megvan e még), de az fincsi volt, sokszor ettem ott.

2012. nov. 30. 01:54
 12/29 anonim ***** válasza:
74%

nem túl rég 'bambusz csirke' nevezetű ételt fogyasztottam kínaiban. a hús egy olyan állat mája (?) volt, ami eddig nem került a tányéromra. bele se merek gondolni hogy mit is ettem valójában

adtam nekik még egy esélyt, gondoltam a szezámos csirkével nem lőhetek mellé. nem mindegyik panír tartalmazott húst

szeret(t)em a kínait, de a sok csalódás után már inkább magam készítem itthon

2012. nov. 30. 12:17
 13/29 anonim ***** válasza:
74%

Két éve egy moszkva-téri kajáldába kaptam influenzát. Ebben szinte biztos vagyok, ugyanis mosdó nem volt, így kezet nem tudtam mosni kajálás előtt. Na igen, az én hibám is. Azóta kétszer ettem vidéken kínait, mindenhol jó volt, de valahogy óriási az adag, és mégis éhes leszek nemsokára! Biztosan a szénhidrát miatt..

Szóval a legjobb benne, hogy kiadós, olcsó és meleg!

2012. nov. 30. 13:01
 14/29 A kérdező kommentje:
A budafoki úti kínai gyorsbüfébe járok, ott kettő is van van egy a sarkon meg van mégegy ahol a legolcsóbb menü 490, eddig nem volt gondd, e kíváncsi vagyok minden tapasztalatra mert nem akarom gyomormosással végezni :D
2012. nov. 30. 19:18
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

A Váci úton menve,Duna plázával sréhen szembe kicsit feljebb van egy kertesház(látszik,hogy tényleg jól csinálják)Feng Lai.

Ott (a többi kínaival ellentétben ahol rágós a marha)van egy olyan,hogy chillis zöldséges marha,olyan mintha húslevesből vették volna ki.

2012. nov. 30. 22:12
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom.A kedvenc helyünkön 900 Ft-rt annyi kaját adnak,ami két embernek is elég(4 féle husi,2 féle köret).Én nagyon szeretem az ízeiket,finom!!!Nem volt még negatív tapasztalatom.
2012. dec. 2. 01:45
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Ettem már szinte mindegyik kínaiban a BME környékén, eddig nem volt gond.
2012. dec. 2. 21:30
 18/29 A kérdező kommentje:
Az Íz-lelőről mi a véleményetek? Jobb mint mondjuk egy ilyen olcsó nagyadagos aligbírommegeni kínai? :P
2012. dec. 2. 22:34
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Arrafelé még nem jártam:)Kínai kajáldák, hentes, gyrososok ezekről tudok nyilatkozni meg a stoczek menza.
2012. dec. 2. 22:46
 20/29 A kérdező kommentje:
És ezek milyenek, melyik a best? :P
2012. dec. 2. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!