Hol van PESTen jó és olcsó kínai gyorsétterem?
Figyelt kérdés
V,VI,VII,VIII,IX kerületben :)
És ott tudnak magyarul,vagy hogy kell kérni az ételeket? Soha nem voltam még ilyen helyen! Köszi előre is!
2013. jún. 13. 23:38
1/15 anonim válasza:
Tele van velük a város. 12 egy tucat.
Tudnak magyarul.
3/15 anonim válasza:
Keleti mellől indul egy villamos (már nem tudom hányas), az első megállója (dologház utca) és a keleti között is van egy pl. a sarkon. De ha mész egy megállót a Keletitől Zugló vasútállomásig, ott biztos van egy. Én egyszer voltam, mutogattam, h mi kell, de tudtak sztem magyarul, csak én nem tudtam nézegetni a neveket (lehet nem is volt), mert nem akartam feltartani a sort. 500-ért itt kapsz egy jó nagy tált kaját.
4/15 A kérdező kommentje:
2.nak és 3.nak köszi! :-)
1.: Az oké, hogy van egy csomó, de nem biztos, hogy mind jó is...
2013. jún. 14. 12:09
5/15 anonim válasza:
Én túl nagy különbséget nem találtam közöttük.
6/15 anonim válasza:
A Jászai Mari tér mellett a Hollán Ernő u. elején van egy, az egész jó.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. jún. 14. 18:27
8/15 anonim válasza:
A Hollán Ernő utcai kicsit drágább, az adag pedig kisebb.
Akkor már inkább a Honvéd utcában lévő, olcsóbb és nagyobb az adag. És jó is.
9/15 anonim válasza:
drága? 1040 ft a leves+főkaja. és hatalmas adag, én 105 kg-os férfiember vagyok de ma se tudtam mind megenni. és ne hagyják kihűlni se mint sok helyen, melegen tartják. és szerintem finom is minden. meg vannak fasza sült desszertek (rántott zöldségek, rántott tej (ez nem tudom hogy, mi :D ) meg nagy tavaszi tekercs, sült alma...)
10/15 anonim válasza:
Akkor vagy nálad volt jó napjuk, vágy nálam rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!