Gulyásfőző versenyre megyünk holnap. A terítékkel vagyok bajban, mármint milyen evőeszközt rakjak az asztalra ha csak egy fogás lesz és az a gulyás?
Ha semmi más étel-kínálat nem lesz, akkor elég a kanál, mást ne tégy az asztalra.
Persze nem árt, ha a csomagban ott van a kés-villa is, ki tudja milyen meglepi adódik, kínos lenne, ha hiányozna egy versenyen a teljes teríték.
A nevében is benne van! Gulyás-leves. Csak a leves szót leginkább elhagyjuk! Márpedig ha leves, akkor kanál! Ez ennyire egyszerű! Próbálj meg levest enni késsel-villával.
Persze, ha a benne főzött csülök, egyéb nincs kockára összevágva, vagy babgulyás-leves kolbásszal, és a kolbi is kb. 10 cm-es nagyságúak, abban az esetben kell, hogy legyen kés és villa. Normál esetben elegendő a kanál.
Meglehet, hogy képen láttál a terítéken kést-villát, esetleg a következő fogásként feltálalt túrós-csuszához. Ha csak és kizárólag a bográcsgulyás lesz, akkor elég a kanál.
(Egyébként pedig aki főzőversenyre megy, az ne a képekről nézegesse, hogyan is fog kinézni az, amit főzni fog, hanem képek nélkül is tudnia kellene azt!)
tudom h néz ki a gulyás, negyedik letten a versenyen(21en indultunk) pedig életem első gulyása volt....a terítékkel nem voltam tisztában, de az is tetszett mindenkinek
tavirózsát szerinte nagyon kevesen tudnak hajtogatni szalvétából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!