Miert teszik jegbe a vorosbort Mo-n sok ettermeben? Sok nagyon jo etteremben is jeghideg a vorosbor.
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 19:16
1/9 anonim válasza:
Ezt a kérdést egyszer édesapám is feltette egy ismerős étteremben, és a pincér azt mondta, hogy mire megérkezik a rendelés, és a vendég hozzálát a borhoz, már sokat melegszik, főleg nyáron, és jobb, ha egy kicsit hidegebb a kelleténél, mintha túl meleg lenne.
2/9 A kérdező kommentje:
utolso latogatasnal a pincer hozott egy ice bucket ( jegvodor ?? I guess )a vorosbor-nak
azt mondta ezt igy szokas :)))
2013. jún. 9. 19:45
4/9 A kérdező kommentje:
# 3
????
2013. jún. 10. 20:04
5/9 anonim válasza:
Hát nem tudom hol láttad, de az biztos, hogy nem értenek hozzá... Vörösbort 14-16 fokon kell inni, jégnek köze sincs hozzá!
6/9 A kérdező kommentje:
to # 5 :
Suprisingly enough ez a Four Seasons Gresham Place Budapest- ben tortent, es a pincer elmeselte szepen hogy ez itt " igy szokas "
De sok mas helyen is jeg-hidegen hoztak voros bort, egy ido utan mar nem is kerdeztuk :)
2013. jún. 16. 19:01
7/9 A kérdező kommentje:
Gresham Place = Gresham Palace
Typo
2013. jún. 16. 19:05
8/9 anonim válasza:
Én még ezt nem tapasztaltam FS-ben.
9/9 A kérdező kommentje:
Yes it was like Ripley's " beleive it or not", yet it happened.
Szerencsere van 3 "tanu" hogy nem a fantaziambol jott :)
Siofok-nal is volt ilyen eset, ott az volt a story hogy :
" az EU szabalyok miatt minden bort jegbe kell huteni "
Amint elobb irtam, egy ido utan nem is kerdeztunk tobbet
Otherwise it was a nice holiday :)
2013. jún. 18. 04:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!