Jártatok már így?
Figyelt kérdés
Ma bementem 1 középkategóriás Magyar étterembe a párommal,hozták az előételt ,ami bableves volt...kanalazom,nézem...ERRE A KANALAMON 1 CSÓTÁNY ÉS 1 PINCEBOGÁR! .. azóta rosszul vagyok :( ti jártatok már így?2012. ápr. 13. 19:25
2/6 anonim válasza:
Nem,ez nagyon durva,de erre én is kíváncsi lennék, hogy mit mondtak?
3/6 A kérdező kommentje:
Elnézést kértek,és az italomnak elengedték az árát.De annyira lesápadtam,komolyan sokkot kaptam,hogy a bablevesembe 1 gusztustalan rovar úszkál. Többet tuti nem eszem ott :(
2012. ápr. 13. 19:44
4/6 anonim válasza:
Hát nem voltak túl nagyvonalúak, azzal hogy az italodnak elengedték az árát, ilyenkor az a minimum, hogy a ház vendége vagy, hisz ha ezért bejelentést teszel, nem egy ital árát bukják el. Ez nagyon durva!
Hol van ez a hely,csak hogy még véletlen se menjünk oda?
5/6 A kérdező kommentje:
Tényleg ne menjen oda senki,mer utánakérdezősködtem,és áll. iszonyat koszos a konyhájuk.Én személy szerint tuti nem fogok oda többet elmenni.Keleti pályaudvarnál,Roni abc-vel szembe lévő vidróczki csárda
2012. ápr. 13. 19:56
6/6 anonim válasza:
nem,de ilyenkor panaszkönyv,aminek 1 példányát te kell hogy megkapd,nekiki meg ántsz és társai
biztos nem ettem volna egy falatot se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!