Jártatok már a Sphinx étteremben? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Tegnap elmentünk plázázni a Mammut II-be (ilyen melegben a légkondi aranyat ér), megéheztünk és a II. emeleten feltűnt ez a hely, nagyon különleges ugyanis a dekoráció. Rengeteget ettünk, kedvesek voltak a pincérek, jó volt az étel és nem is fizettünk sokat. Nektek is hasonló a véleményetek?2010. júl. 11. 10:05
1/5 anonim válasza:
Te véletlenül nem egy ott dolgozó vagy? Nagyon reklámszerűen hangzik a szöveged :P
2/5 A kérdező kommentje:
Képzeld, nem vagyok ott dolgozó, "csak" ottani vendég. Miért baj, ha meg vagyok elégedve egy szolgáltatással? Nem vagyok gyorsétterem-rajongó, én szeretem, ha kiszolgálnak, kedvesek velem és nem futószalagon működik valami.
2010. júl. 11. 11:33
3/5 anonim válasza:
Én jártam, de nyers volt félig a lazacom :( És fel sem tűnt nekik, hogy miért nem eszem, mikor én kérdeztem rá, felajánlották, hogy tovább sütik az a konkrét szeletet!! Nem újat, vagy más kaja.. Ez a Mammutban volt. Az Arénát nagyon dicsérik.
Én kint Varsóban sokat ettem amúgy Sphinx-ben, mert ugye lengyel lánc, ott mindig nagyon finom és jó kaja volt.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam, hogy van az Arénában is, köszi az infót!
2010. júl. 11. 11:44
5/5 anonim válasza:
Első vagyok. Bocs, nem akartalak támadni, csak viccből írtam, mert tényleg nagyon istenítetted. Amúgy meg kösz a tippet, majd kipróbálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!