Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szeretnék komolyabban foglalko...

Szeretnék komolyabban foglalkozni a főzéssel, milyen úton induljak el?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 19 éves vagyok, tavaly érettségiztem gimnáziumban, és egyetemre is járok (mindenképp szeretném elvégezni mert számomra fontos, hogy legyen egy diplomám) viszont az utóbbi időben körvonalazódik bennem, hogy leginkább a főzéssel szeretnék foglalkozni mert ez az ami a legjobban kikapcsol és szerintem nem is vagyok rossz benne. Sajnos fogalmam sincs, hogy milyen úton érdemes elindulni ha esetleg szakács szeretnék lenni, esetleg valamilyen szakképzés? Legszívesebben Olaszországba mennék tésztakészítést tanulni de az több okból sem lehetséges sajnos most😅

Hálásan köszönöm, ha valaki tud segíteni!!

dec. 23. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Első körben szakács képzés.

Ezt mindenképp jó elvégezni. Utána pedig lehet fejleszteni akár workshopokon a tudást. Tészta készítést is.

dec. 23. 18:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tehát hivatásos szakács szeretnél lenni? Mindenképp szakképzés kell, az egyetem mellett az szerintem nemigen menne, majd utána.
dec. 23. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Esti sulin két év alatt megvan a szakács képzés.Par év itthon hogy legyen tapasztalat és mehetsz külföldre is.
dec. 24. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!