A gyorséttermek mióta borzalmasak ár/érték arányban?
Ilyen recessziós időkben az emberek kajával derítik jobb kedvre magukat, és ezt az éttermek is tudják.
Nem csak itt egyébként, Amerikában is pont az van, hogy a gyorsétterem meg a sima étterem árai kb egy szinten mozognak.
És azért a nem gyorséttermi hamburger kiadósabb, tartalmasabb. Kalóriára lehet ugyanaz, de a mekis burgerek picikék, a krumpli is kis vékony.
Azért ezt egy gourmand hamburger simán leveri, és ott lesz gazdagon minden rajta. Nem, itt most nem a magyar kommersz büfés hambira gondolok amin ott a vizes zsömle meg lapka sajt. Ilyen steakhouse helyek, ahol semmi nem mirelit, két ujj vastag a húspogácsa, és van benne egy halom zöldség is.
És az gyorsétterem láncok jó sok pénzt veszítettek idén, különösen a meki meg a kfc.
Magas árak, infláció, illetve volt egy nemzetközi bojkott kamány is, amivel szintén nem jártak jól.
Igazából az volt a nagy elõnye ezeknek a láncoknak, hogy ugyanazt az ízt kaptad mindenütt, nyitva volt fél éjszaka, vagy akár 0/24, és a gyerekekel meg tinikkel elhitették, hogy milyen cool hely ez.
De egyébként egy nagyvárosban simán kapsz igényesebb kaját ugyanazért a 2-3 e forintért.
"Ha azt vesszük, hogy három darab fedezi a napi fehérje szükségletet, és az energia szükségletnek is majdnem a felét, akkor azért nem is olyan rossz."
Mármint 3 mekis hamburger? Ne kacagtass. Tényleg tök jó, hogy megvan majdnem a fehérje, de mindez 3×3000 kalória bevitele mellett, és az még csak a hamburger, kóla, krumpli, szósz nem volt még.
Igen ez feltűnt nagyon jó kézműves hamburger 3200 Ft a városban.
A mcmenü plussz pedig 2690 Ft volt fél éve kb azóta nem is tudom.
Nekem már annyi pluszt megér a kézműves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!