Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A gyorséttermek mióta borzalma...

A gyorséttermek mióta borzalmasak ár/érték arányban?

Figyelt kérdés
Eleve azt tapasztaltam hogy nem is gyorsak már és nagyon drága aztán még nagyon éhes is vagyok utána. Ha pedig telt érzésig fogyasztok drágább lenne mint egy beülőshely
nov. 25. 09:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
85%

Ilyen recessziós időkben az emberek kajával derítik jobb kedvre magukat, és ezt az éttermek is tudják.

Nem csak itt egyébként, Amerikában is pont az van, hogy a gyorsétterem meg a sima étterem árai kb egy szinten mozognak.

És azért a nem gyorséttermi hamburger kiadósabb, tartalmasabb. Kalóriára lehet ugyanaz, de a mekis burgerek picikék, a krumpli is kis vékony.

Azért ezt egy gourmand hamburger simán leveri, és ott lesz gazdagon minden rajta. Nem, itt most nem a magyar kommersz büfés hambira gondolok amin ott a vizes zsömle meg lapka sajt. Ilyen steakhouse helyek, ahol semmi nem mirelit, két ujj vastag a húspogácsa, és van benne egy halom zöldség is.

És az gyorsétterem láncok jó sok pénzt veszítettek idén, különösen a meki meg a kfc.

Magas árak, infláció, illetve volt egy nemzetközi bojkott kamány is, amivel szintén nem jártak jól.

Igazából az volt a nagy elõnye ezeknek a láncoknak, hogy ugyanazt az ízt kaptad mindenütt, nyitva volt fél éjszaka, vagy akár 0/24, és a gyerekekel meg tinikkel elhitették, hogy milyen cool hely ez.

De egyébként egy nagyvárosban simán kapsz igényesebb kaját ugyanazért a 2-3 e forintért.

nov. 25. 12:25
 22/25 anonim ***** válasza:
43%

"Ha azt vesszük, hogy három darab fedezi a napi fehérje szükségletet, és az energia szükségletnek is majdnem a felét, akkor azért nem is olyan rossz."

Mármint 3 mekis hamburger? Ne kacagtass. Tényleg tök jó, hogy megvan majdnem a fehérje, de mindez 3×3000 kalória bevitele mellett, és az még csak a hamburger, kóla, krumpli, szósz nem volt még.

nov. 25. 12:32
 23/25 A kérdező kommentje:

Igen ez feltűnt nagyon jó kézműves hamburger 3200 Ft a városban.

A mcmenü plussz pedig 2690 Ft volt fél éve kb azóta nem is tudom.

Nekem már annyi pluszt megér a kézműves.

nov. 25. 12:35
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Amióta léteznek.
nov. 25. 16:44
 25/25 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van igaza, vagyis az igazság középen van. Mindig is drágább volt a Meki az átlagnál, de nem ennyire és közben valóban sokat romlott a fizetés is a Meki színvonalával együtt. Régen ehetőbb volt a kínálata, jelenleg luxusáron szutykot árul.
dec. 18. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!