Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A gyorséttermek mióta borzalma...

A gyorséttermek mióta borzalmasak ár/érték arányban?

Figyelt kérdés
Eleve azt tapasztaltam hogy nem is gyorsak már és nagyon drága aztán még nagyon éhes is vagyok utána. Ha pedig telt érzésig fogyasztok drágább lenne mint egy beülőshely
nov. 25. 09:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem egyáltalán nem drága a meki. Egy ebédmenü egy kifőzdébe kerül annyiba mint egy mekis menü, plusz a menühöz kapok inni is.
nov. 25. 11:45
 12/25 anonim ***** válasza:
93%

Én is úgy vettem észre, hogy egy menü üdítővel olcsóbb, mint a legolcsóbb menüztetős ebédlő helyek, ahol ráadásul olyan a kaja, mint a menzán volt 30 éve.

Én fele vagy harmad annyiból jóllakom Mekiben, mint egy étteremben. Évente pár alkalommal eszem ott, úgyhogy nem hiszem, hogy bármit ártana.

nov. 25. 11:49
 13/25 A kérdező kommentje:

Az érdekes tehát 2500 felett vannak felétek a menüs helyek?

Max úgy tudom elképzelni ha üditőt ott vesztek. Az extrém túlárazott szemét

nov. 25. 11:58
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
13: igen, a napi menük 2.000. és 4.000. Ft között vannak (ital nélkül) a városunkban (megyeszékhely). Szokásos menzai vacak. Bár van, aki ezt szereti. Én nem adnék érte egy forintot sem.
nov. 25. 12:02
 15/25 A kérdező kommentje:
Van amit megértek pl krumplistészta hasonlók, vagy kolbászpörkölt főzelék sosem enném meg
nov. 25. 12:06
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

13: Egy sajtburger menü nincs 2500 felett.

15: Igen, a legtöbb az ilyen. Vagy olyan, amit otthon is fél óra alatt összeütsz és még finom is lesz.

nov. 25. 12:08
 17/25 A kérdező kommentje:

Mcmenü plussz gondoltam

A sajtburger menü kb tízórai szint nekem kevés nagyon

nov. 25. 12:12
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Minden drága sajnos. Szerintem az éttermek, kifőzdék is drágultak kb ugyanilyen arányban. Érdemes az alkalmazást letölteni és kuponokat használni.
nov. 25. 12:13
 19/25 anonim ***** válasza:
88%

Én múltkor menüztem egy étterembe 3000 ft volt a legolcsóbb A menü.

Egy big mac menü meg ha jól tudom 2000 valamennyi forint.

nov. 25. 12:13
 20/25 anonim ***** válasza:
27%
17: Jó, hát én jóllakom egy sajtburgerrel :D
nov. 25. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!