Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A gyorséttermek mióta borzalma...

A gyorséttermek mióta borzalmasak ár/érték arányban?

Figyelt kérdés
Eleve azt tapasztaltam hogy nem is gyorsak már és nagyon drága aztán még nagyon éhes is vagyok utána. Ha pedig telt érzésig fogyasztok drágább lenne mint egy beülőshely
ma 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudom, hol voltál eddig, de nálunk a Meki és társai mindig is a luxushoz volt egy belépő szint, inkább a brandet fizetted, mint a jóllakottságot, és nem az volt, amit a kevésbé tehetős rendszeresen megengedhet magának.
ma 10:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen de mostanában még inkább luxusnak tünik
ma 10:06
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Azért a meki régen egyáltalán nem volt drága. Pár éve még 450 Ft volt a sajtburger. 900 volt a bigmac. Menübe 1600.

Mostmár jóval drágább.

ma 10:20
 4/10 anonim válasza:
24%
Régen is ugyanezt az árszínvonalat képviselte mint most, csak Te lettél azóta sokkal szegényebb, mert a fizetésed/megtakarításaid nem követték a horror magas inflációt.
ma 10:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindig is az volt. Te változtál. Az etelek és az élmény helyett a tápláltsági állapotod lett fontis
ma 10:28
 6/10 anonim ***** válasza:

A meki sokáig tartotta alacsonyan a sajtburger és többi kis burgerének az árát a többi kajájukhoz képest, hogy az árérzékeny rétegek - főleg a még iskoláskorú fiatalok - is találjanak maguknak ott ételt. Ez a vége felé olyan extremitásba ment, hogy jóval olcsóbb volt 2db sajtburger, mint 1db dupla sajtburger.

Talán valahol a covid környékén engedték el ezt az árszabást.

ma 10:32
 7/10 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem gyors, teljesen jól lakom egy szendvicstől és egy kis burgonyától.

Annyival drágább, mint bármi más. Élelmiszerek is drágábbak a boltban, éttermekben is felmentek az árak.

ma 10:32
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
Abszolút nem drága, egy rendes étteremben ugyanakkora adag minimum a duplájába kerül, ráadásul elég sokban korlátlan italfogyasztás van, ami nyáron nekem kell, mert izzadok mint állat, egy rendes helyen rámenne a gatyám.
ma 10:41
 9/10 A kérdező kommentje:

Víz az ingyen van.

Ha még nem is sokkal jobb mint üditök.

Igen jó árban volt a sajtburger

Pedig igencsak drága figyelembe véve hogy tápanyagok nem az igaziak benne.

ma 10:49
 10/10 anonim ***** válasza:

"Pedig igencsak drága figyelembe véve hogy tápanyagok nem az igaziak benne."

Ha azt vesszük, hogy három darab fedezi a napi fehérje szükségletet, és az energia szükségletnek is majdnem a felét, akkor azért nem is olyan rossz.

Lehet, hogy feléből kijön 3 zsemle meg felvágott. De azért messze nem is ugyanaz a kettő. Egy étterem - még ha gyors étterem is - mindig drágább, mint boltból venni kaját.

ma 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!