Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mennyire legyen elegáns egy...

Mennyire legyen elegáns egy pincér, ha nincs munkaruha?

Figyelt kérdés
Nemrég egy olasz (jellegű) étteremben voltam, és az egyik (láthatóan bodybuilder) pincéren egy szűk póló volt. Persze szolid, felirat és minta nélküli, de szerintem ez egy kicsit meredek. A hőmérséklet sem indokolta, bár tudom, az a pár tíz kiló plusz jobban szigeteli a hőt. Mindenesetre szerintem egy (esetleg hosszú ujjú) ing jobb választás lett volna. Régen mellényt is említettem volna... Mit gondoltok?

szept. 29. 08:33
A kérdező szavazást indított:
Semmi gond nincs ezzel
Szerintem is felvehetne egy inget
12 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A helytől függ
szept. 29. 09:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Millió egy helyen voltam már ahol nem formaruhában, és mindenféle lazább, hétköznapibb ruhában voltak a pincérek
szept. 29. 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Hát ez sok faktoros.

Csak attól, hogy étterem, még nem feltétlen elegáns hely, vannak gasztro pub, pizzázó, taco bár jellegű helyek is.

Ha egy ilyen hely túl formális lenne, az elriasztaná a vendégeket, ebben a szakmában is vannak lépcsők, más más célközönség, profil.

Egyszerűen nem minden hely akar fine dining lenni.

Hány menü volt? Volt-e abrosz? Fehér vagy kockás? Milyen az étkészlet?

Ha meg van terítve amikor leülsz, az is jele vannak, hogy kicsit formálisabb. Milyen poharak, eccájg stb.

Egy lazább étteremben simán elfér a fekete póló.

szept. 29. 11:19
 4/7 A kérdező kommentje:
OK, akkor legyen póló. A mérete mindegy, nem gond, ha szűk? Vagy akár ujjatlan...
szept. 29. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:
22%

Mindene takartva volt nem? Nem félmeztelenül volt, hanem pólóban.

Az, hogy te vonzódsz valakihez, és ez téged zavar, a te problémád, nem a másik félé. A saját érzéseiddel neked kell megbírkózni.

Nem fog senki csadort hordani, csak mert te neked komplikált érzéseid vannak a nadrágodban.

szept. 29. 17:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Erre hadd ne reagáljak, idáig nem süllyedek, mindenesetre piros lapot ért.
szept. 29. 18:08
 7/7 anonim ***** válasza:
31%

Hát barátom ez van, látom frusztrált vagy rendesen.

Kultúr ember ilyenkor esetleg diszkréten lerendezni a dolgot a budiban, aztán felnőtt módjára viselkedik.

Szerencsére nem mindnekinél a tálibán szoftver fut.

szept. 29. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!