Milyen munkahelyek vannak, ahol saját ruhákban mész, nincs munkaruha, de csinosan lehet felöltözni?
Egyetemista vagyok, de szinte minden órám online lesz. Én meg nem szeretek otthon ülni. Szeretek csinosan kijárni, szeretem ha van valami teendőm, ezért olyan munkát jó lenne találni, ahová bejárhatok és ki is csinosíthatom magam.
Én egyszerűbb titkárnői, asszisztensi munkákra gondoltam, mivel még csak érettségim van.
Tudtok hasonlókat?
Az összes back office az ssc-kben. Hivatalosan sok helyen elvárás a business casual, de azért a legtöbb helyen van annyi önkritikája a managemenetnek hogy a valóságban nem várja el.
Nők amúgy is azt vesznek fel amit akarnak.
Nem akarlak elkeseríteni, de az ilyen ügyintézős/asszisztensi munkák 90%-ára diplomásokat vesznek fel, vagy ismerősöket, akkor talán elég az érettségi.
Egy ilyen munkára 300+ ember jelentkezik, tapasztalattal, végzettséggel.
Ez inkább a multiknál van.
Bérszámfejtő vagyok, 4.munkahelyemen.
Most pl melegítő és sport pulcsiban.
Elötte könyvelő irodában dolgoztam, ott is a farmer/póló volt a nyerő.
Elötte egy építőipari cég irodáján. Ott is a nadrág/póló.
Első munkahelyem egy multi pénzügy osztálya volt. Na ott tudtak kiöltözni aztán rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!