Milyen munkahelyek vannak, ahol saját ruhákban mész, nincs munkaruha, de csinosan lehet felöltözni?
Egyetemista vagyok, de szinte minden órám online lesz. Én meg nem szeretek otthon ülni. Szeretek csinosan kijárni, szeretem ha van valami teendőm, ezért olyan munkát jó lenne találni, ahová bejárhatok és ki is csinosíthatom magam.
Én egyszerűbb titkárnői, asszisztensi munkákra gondoltam, mivel még csak érettségim van.
Tudtok hasonlókat?
#19 csak férjet kell szerezni valahogy!😬🤣
Viccet félretéve, nem a közönség a lényeg, hanem összevásároltam egy csomó csinos ruhàt, és ki akarom őket hordani. Meg amúgy is eléggé pörgős, kimozdulós vagyok, jó lenne egy munkahely, de nem minden áron, csak olyat, amit szeretnék.
Kobaltbánya
Vágóhíd
Sertéstelep
Konténerterminál
Csatornázási művek
Határőrség
Vaskohó
Szerintem hagyd a ribiskedést a munkahelyen.
Hamar csúnya vége lesz.
Ribiskedést hagyd meg szombat estékre a falu discoba, ha ez minden vágyad.
"Ó, pedig sokaktól hallom, hogy érettségivel irodában dolgoznak, de akkor lehet, hogy mindet “benyomták”.
Nálunk is dolgoznak sima érettségivel irodán. Senkit nem "nyomtak" ide be. Engem sem. Pályáztam, megnyertem.
Végre egy hely, ahol kiöltözhetek.
Én megteszem, - bár nem elvárás - és bizony érzékelem, hogy a kollégáimat is húzom magammal ilyen téren. Nem úgy öltöznek, mint egy trampli.
Munkahelyre nem azért járunk, hogy csinosan öltözzünk, ha mégis, akkor az a célunk, hogy megdugjanak.
Oda azért járunk, hogy dolgozzunk, termeljünk pénzt, értéket.
Senkit nem érdekel, hogy ki hogy öltözik ki, huszad vagy ezredrangú dolog.
"Munkahelyre nem azért járunk, hogy csinosan öltözzünk, ha mégis, akkor az a célunk, hogy megdugjanak."
Na megint egy "szexista".
Nyilván nem azért járunk oda, hiszen a munkahely nem egy kifutópálya. Azért mégse kertésznadrágban jelenjünk már meg egy olyan helyen például, ahol akár ügyfelekkel is kell foglalkoznunk a munkaidőnk egy részében.
Tudod én vallom, hogy az ember a megjelenésével, öltözékével megtiszteli a másikat, köztük a kollégáit is.
Hányni tudnék az olyantól, amikor például egy ünnepségre, vagy ballagásra saruban, netalántán strandruhában, vagy pólóban jelenik meg valaki.
Kollégát rendelte magához hirtelen az igazgató, mert dicséretben akarta részesíteni némi anyagi juttatással. Mindenki mondta neki, hogy húzzon haza gyorsan átöltözni, legalább egy inget vegyen fel, mert szégyen, ahogy fel van öltözve egy ilyen alkalomra.
Ezt vallom a munkahelyen is. Bányába nyilván nem veszek fel magassarkút, vagy öltönyt, de egy irodába azért simán fel lehet csinosan is öltözni mind a férfiaknak, mind a nőknek, nem feltétlenül azzal a célzattal, hogy megdugják, vagy megdugjon valakit, hanem csak azért, mert igénye van rá és ahogy már fentebb említettem, megtisztelem vele a többieket is.
"Sőt, aki általában túlöltözi a többit,"
Senki nem beszélt túlöltözésről. Csinos szót használtunk...
Nem tisztelsz te meg vele senkit, majd 10 èv corporate munka után látni fogod.
Ügyfelekkel sosem találkozik az irodisták 90%-a, a dolgod, hogy ülj a kèpernyő mögött, elvègezd a munkád, senkit nem èrdekel, hogy azt melegítőben, sportcipőben, farmerben normálisan felöltözve teszed, vagy kisestèlyiben, 3 órát eltöltve sminkelèssel, fodrászattal.
A kertèsznadrág meg nagyon durva pèlda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!