Ha étteremben vagy kocsmában kikér valaki valami alkoholosat és még nem múlt el 18, akkor mi történik? Van igazoltatás? Vagy ha egy idősebb kéri ki neki, akkor annak lehet baja?
Figyelt kérdés
Elmúltam 18, de foglalkoztat a téma, mert 15-6 éves fiú ismerősöktől gyakran hallom, hogy “kocsmatúráznak”… Ennyi idősen mégis hogy?aug. 31. 16:52
1/5 anonim válasza:
Helyfüggő, van ahol simán kiadják, van ahol elkérik a személyit. Igazából max annyi következménye lehet hogy nem adják ki a piát, és megkérik hogy távozz. Szóval ha kocsmatúra van akkor lehet szerencsét próbálni a következő létesítményben.
2/5 anonim válasza:
Igen, lehet az a kocsmatúra hogy bejárnak vagy 10 helyet mire egyben kiszolgálják őket.
3/5 anonim válasza:
Én kb 15 éve olyan rock kocsmában is jártam ahova csak úgy mehettél be hogy ellenőrizték a személyit, anélkül kb az ajtón se léphettél be
4/5 anonim válasza:
Gondolom olyan helyekre járnak ahol nem kérnek személyit. Estenként az olcsóbb kocsmák tele vannak fiatalokkal. Én is kocsmáztam 18 alatt, tudtuk hol adják ki. Ha mégsem adtak akkor meg mentünk máshova.
5/5 anonim válasza:
Nyilván egy vidéki alja helyen nem fognak személyit kérni,fő a bevétel.
Normál helyen kérik hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!