Ha a számla tartalmazza a szervízdíjat, ti adtok borravalót ezen felül?
Figyelt kérdés
aug. 10. 14:37
1/21 anonim válasza:
Nem, mert hát a szervizdíj benne van. Meg ahol dolgoztam, ott visszautasították a pincérek a borravalót, mert a szervizdíj már benne volt az árban. Nagyon jól menő hely amúgy.
3/21 anonim válasza:
Soha nem adok borravalót, semilyen körülmények között. Kapnak fizetést. Katonák és tűzoltók sem kapnak borravalót, sem a rendőrök. Miért adnék egy pincérnek?
4/21 anonim válasza:
Nem adok borravalót, a munkahelyemen nekem sem jár pluszban a fizum mellé.
7/21 anonim válasza:
Akkor csak minimálisan a kerekítés miatt.
10/21 anonim válasza:
Ha van szervizdíj de 10% alatti, kiegészítem 10%-ra. Ha annyi vagy több, akkor nem. De ezt is csak akkor, ha asztalnál felszolgálnak. Pultnál rendelésnél nem kap, hisz nem is végez plusz szolgáltatást. Ahol még szervizdíjat is számolnak ilyen esetben, oda nem megyek többet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!