Nem lesztek idegesek, ha a fagyisnál kértek egy gombóc fagyit és a felét leghúzza?
Na ez klasszikusan az, ami papíron korrekt (legalábbis illene annyinak lenni, mint amit mondanak), de smucignak néz ki.
Emiatt nem jó business stratégia, inkább írja ki, hogy nem X gramm, hanem picit több és annyiba is kerül, de vizuálisan nézzen ki jól.
Mondjuk a ló másik oldalára se kéne átesni, az ilyen Instagram cukrászdát se szeretem. Tudjátok, amikor a milkshake az, hogy megvajazza nutellával a poharat, belehempergeti dióba, kerül rá grillázs, hab, karamella szósz, meg egy egész szelet torta. 🫣
Az ilyet fogyasztani normálisan nem lehet, potyog, 6800 kalória és nem is férsz hozzá, de az infuenszer vigyorghat vele.
gyerekoromba 80-90 évek egy gomboc az akkora volt amekorát kiszedett a fagylaltos ,aztán mostanåbba ez megy jol lehuzák kanalat.
na elköltöztem jó messzire itt ha gombocot kérek akkor gombocot kapok nincs trük fél gomboc stb .
Ideges lennék ,ha ilyen fagyizóba járnék.
De szerencsére én találtam olyat a környékemen ahol nem csinálják ezt illetve viszonylag nagy adagot kapok a 500forintomért cserébe.
Ez baromság, az adag ára van kiírva, az adag tömege van meghatározva és annyi dkg fagyit kapsz, amennyi ki van írva. Lehet, hogy van egy-két olyan fagyizó ahol csalnak, de ez egyáltalán nem jellemző.
A 15-ös is annyit kap az 500 forintjáért, amennyi a kiírt adag, ha máshova megy, akkor is annyit fog kapni.
Fagyizónként eltérő az adag illetve a pénz.
Valahol drágább és kevesebbet adnak.
Valahol olcsóbb és többet adnak.
Valahol az ár közepes és az adag is elfogadható.
Most fejből nem tudom ,hogy én az 500forintomért az adagnak a tömege mekkora ,de nagyobb mint máshol illetve finomabb is.
17-es!
Persze, eltérő lehet a mennyiség és az ár is, de minden fagyizónál ezt vásárlás előtt meg tudod nézni. Az meg egyéni ízlés kérdése, hogy kinek mi finom.
A mini adagok mondjuk gyereknek nem hùlyeség, ha kb annyit eszik meg amúgy is. Egy ovis kb mindig meghagyja a felét, meg összekeni magát megolvadt fagyival.
Van ennek létjogosultsága, de akkor legyen tudott, hogy picit adagot kapsz.
Meg legyen felnőtt adag is, és árban is legyen különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!