Azzal kellemetlen helyzetbe hoztam volna a barátnőm, ha villát kérek a kínai étteremben?
Figyelt kérdés
Elég friss kapcsolat, és én csak ma voltam először ilyen nívósabb kínai étteremben. Előtte is ettem már kínai kaját büfében, de ahhoz adtak nyugati evőeszközt. A barátnőm jól boldogult a pálcikákkal, de én csak szerencsétlekdtem vele, még azt asztalt is összemaszatoltam. Ekkor mondtam, hogy inkább kérek hozzá egy villát, mire a barátnőm azt mondta, hogy ne hozzam kellemetlen helyzetbe, és tanuljak meg pálcikával enni.jún. 22. 22:04
11/14 anonim válasza:
10: ilyen alapon a kínai közeü és élelmiszerbiztonsági és adóügyi szabályokat kéne j8br6ju
12/14 anonim válasza:
Látom, a szövegértelmezéssel nehézségeid vannak.
A könyhára vonatkozó egészségügyi szabályok nem az étterem és a vendég közötti viszonyban merülnek fel, hanem az étterem és a mo-i hatóságok között, ebben az esetben az étterem van MO-on.
Ha meg valaki bemegy az étterembe, ott a vendég van egy másik szuokásokkal rendelkezö helyen.
(A kulcsszó az, hogy mi van a másik területén!)
13/14 Menőcsajszi72 válasza:
A barátnőd egy igazi sznob. Vendégek vagy Tok, ehetsz villával, jezusom...
14/14 anonim válasza:
Nagyon gázul viselkedett a csaj, ha nem tudsz vele enni, akkor mi van? Én még amikor a Távol-Keleten jártam és nem tudtam vele enni, akkor is kértem. És??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!