Mit rendeljek ha már unom az összes féle rendelős ételt?
Figyelt kérdés
Kb. heti 4-5x rendelek ételt és már szinte unom az összeset.. pizza, hamburger, gyros, különböző rántott húsok, stb.
Valami ajánlás, hogy mit próbáljak ki vagy ti mit szoktatok rendelni ha valami különlegesebbet akartok enni?
jún. 9. 13:35
11/19 anonim válasza:
Rendelni nem csakpizzát és hamburgert lehet, hanem normális ételeket is, és még olcsóbb is. Pl:
Interfood
Egészségkonyha
Teletál
12/19 anonim válasza:
Rendelj napi menüt ne gyorséttermi ételt.
13/19 anonim válasza:
Sok étterem menüztet, az változatos. Teletál is jó.
14/19 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, ilyenkor már csak a költözés segít.
16/19 anonim válasza:
Hát ha főzni nem tudsz (vagy nem akarsz, végülis mindegy), akkor tényleg érdemes lehet olyan helyet nézned, ahol napi menüből tudsz választani. Nálunk (Pécs) több étterem is kínál menüt házhoz szállítással, általában 1-2 féle leves és 2-3 második van, főzelékek, tokányok, halas ételek, vegetáriánus ételek is vannak. Még ezekkel is változatosabban étkezhetsz, mint mindig a pizza-hamburger-gyros-rántott hús körrel. És talán valamivel olcsóbb is.
17/19 anonim válasza:
Ezek, amiket rendelsz, egészségtelen kaják.
Interfood szénhidrát csökkentett menüt pl. javasolni tudom, az ízek is jók.
Vagy Teletál.
19/19 anonim válasza:
Mi a Teletál-ból eszünk. Nagy a választék és finom is. Én eléggé válogatós vagyok, de minden napra találok valamit ami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!