Otp-s szépkártyával tudok fizetni a nagyobb üzletekben? Tesco,lidl,penny stb..
Figyelt kérdés
jún. 5. 16:41
3/9 anonim válasza:
Nem, egyedül Coopban sikerült vettem grillcsirkét és mellé húztak a többi élemiszert de multiknál biztosan nem tudsz fizetni.
4/9 anonim válasza:
A coopban lehet.Ott költöm el az arra utalt pénzt.De csak élelmiszert lehet venni vele.Máshol úgy tudom már nem.
5/9 anonim válasza:
A Coop-ban hogyhogy lehet? Ilyet még nem hallottam.
6/9 anonim válasza:
5
Azt,hogy pontosan miért azt nem tudom..De ott már évek óta lehet vele fizetni.Már kb.vagy három éve ott költöm el az arra utalt pénzt...
7/9 anonim válasza:
Coopban is úgy ha veszel mellé melegételt,nêmi csalás van a dologban persze,magyarok vagyunk.
8/9 anonim válasza:
7
Nem szoktam meleg ételt venni ott.De odaadják úgy is az élelmiszert.
9/9 anonim válasza:
Kisebb boltokban (főleg Coop) lehet használni, még olyanban is, ahol nincs is melegkaja, ez nyilván kicsit csalás, de működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!