Nem szeretem a tartár mártást ezèrt nem is tudom elkèsziteni. Hol rendelhetnèk nagyobb mennyisèget?! Köszi az èrtelmes válaszokat!
Ez amit leírtál a tartár alapja és innen következik még az ízesítés, ami a tartár lelke. (mustár, kicsi citromlé, cukor, kevés őrölt fehérbors)
És pont ez a része a gond a Kérdezőnek, mert nem szereti, ezért kóstolgatni sem fogja.
Mi az a nagyobb mennyiség?
Rákerestem a neten, de csak külföldi oldalon találtam 1 literestől felfelé.
Viszont minden összetevője kapható akár vödrös kiszerelésben is.
Ha a receptben leírtakat felszorzod, akkor minimális munkával el tudod készíteni, és kóstolgatni sem kell.
Egyébként nem nagy művészet. A majonéznél kell kicsit odafigyelni, de láttam olyant is, aki a tojást és az olajat egyszerre beleöntötte egy mixerbe, és pillanatok alatt összekeverte. Nem lett olyan nagyon sűrű, vajszerű, mint „rendesen”, de mivel úgyis csak összetevője lesz a tartárnak, ott lehet trükközni kicsit, hogy ne legyen túl híg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!