Éttermek általában miért az étellel spórolnak mikor az étel alapanyag minimális költségük?
Kérdező, étteremről, és éttermi ételekről kérdeztél!!!
Mit zagyválsz itt lángosról??
És akkor most az a problémád, hogy kicsi a lángos? Mi köze van ennek az eredeti kérdéshez?
9: nem Budapestről beszélek. És sok büfében van sültkrumpli meg rántotthús.
De igazából mindegy is. A lényeg, hogy nagyon kicsi a választék ha a mirelites és a bisztró vonal között szeretnék valamit.
A lángos nem éttermi étel. De lépjünk ezen túl. Rákosi alatt volt olyan, hogy fillérre ki kellett számolni a kiadásokat, és ahhoz képest kellett alakítani az árakat.
És tudod, kis bsrátom, még egy bódéban sem csak az alapanyag a kiadás. De megsúgom, messze nem kerül 200 magyar forintokba az alapanyag.
Most sem vagyok kereskedő, de webáruházban dolgozom. Bevallom, én is csak a fene nagy árrést láttam. De itt vannak pl. a cípők és ruhák. Tény, kétszeres áron adjuk.
Ho,ha, hé, mekkora disznóság, mi?
De ebnől működik a bóot. Rengeteg áramot fogyasztunk (nincs takarékos megoldás), fizeti a céga bérleti dijat, hűtést, fűtést, béreket és járulékokat.
Gondolod, az étteremben s szenvedélye miatt főz a szakács, a pincér hobbiból szsladgál?
A rezsit miből fizetné?
És a piscgazdaság. Van, ahol ha anyagáron, veszteséggel adná s nyamvadt lángosodat, azt sem vennék. És olyan is, ahol 5990 forintost is vidáman el lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!