18 külön érdekes, hogy németeknál pl. nincs Schweinburger.
2024. márc. 2. 23:20
15/29 anonim válasza:
Jólvan, legyen igazad, okos vagy.
2024. márc. 2. 23:20
16/29 anonim válasza:
19 Akkor szerinted a HAMburgerben sonka (Ham) kéne , hogy legyen, te süket?
2024. márc. 2. 23:21
17/29 anonim válasza:
Mindig igazam van pistike. A hamburgerben marhahús van, nem más. Hoztál két linket, egyiken sem hívják hamburgernek a sertéshúsos szendvicseket, mert nem az.
2024. márc. 2. 23:22
18/29 anonim válasza:
A hamburger nem a hús fizikai formájáról kapta a nevét, hanem ahonnan az ered. Ha nem a vergődés lenne a cél, felfogtad volna, hogy a különbséget emeltem ki, veled ellentétben.
2024. márc. 2. 23:25
19/29 anonim válasza:
Én nem értem miért gondolja valamelyik válaszoló, hogy szellemi fogyatékos a kérdező. Vagy egy másik miért gondolja, hogy tiltani és jelenteni kéne. Tényleg nem jellemző, hogy egy ember 2024-ben ne legyen ilyesmivel tisztában. De előfordulhat, hogy a kérdező egy megyeszékhelytől 30 kilométerre lakik és a közelmúltig egyik étterem sem volt a közeli nagyvárosban. És sokszor chateltem olyan felnőtt falusi, kisvárosi emberekkel akik valamilyen számomra érhetetlen módon életük során 2-3 alkalommal voltak a megyéjük székhelyén. De rengeteg olyan kisváros is létezik amely csak egy gyorséttermet tud eltartani, és az általában a Meki.
Úgyhogy szerintem meglepően sok olyan ember létezik hazánkban aki a fent említett éttermek egyikében sem járt.
2024. márc. 2. 23:39
20/29 anonim válasza:
"A hamburger nem a hús fizikai formájáról kapta a nevét, hanem ahonnan az ered. "
Ez szamárság. Annyi köze van hamburghoz, mint a hortobágyi palacsintának a hortobágyhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!