Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Vendéglátósként ciki, kellemet...

Vendéglátósként ciki, kellemetlen a szabadnapodon mint vendég bemenni a munkahelyedre? Meddig maradnál? Mint tulaj, vagy mint alkalmazott.

Figyelt kérdés
Tehát pl barista vagy, beülnél oda kávézni ahol dolgozol? Vagy pultosként a munkahelyedre menni a barátaiddal egy pár sörre?

febr. 1. 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Vendéglátósként soha nem ültem be kávézni ahol dolgoztam.
febr. 2. 13:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Eszemben sincs!

A szabadnap szabadnap.

febr. 4. 07:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fontos elem hiányzik a kérdésből, mégpedig az emberi tényezők.

Ismertem elég sok vendéglátózóst, akik különböző módokon viselkedtek a szabadnapjaikon.

A hogyan sarkallatos kérdése, hogy a kollégákkal, q főnökkel milyen volt a kapcsolat.

Korrekt főnökhöz, kollégákhoz a szabadnapjaikon is gond nélkül beugrottak, de nem ott töltötték a nap jelentős részét.

Ilertve arra is voltak példák, de az már probléma, a vendéglátósnak nem kötelező alkoholistának, problémás ivónak lenni, mert abból csak bajok lesznek.

Inkorrekt főnökhöz, hűvös munkahelyi légkörbe nyilván nem vágyik senki a szabad napján, csak akkor megy be, ha muszáj, de ott vannak olyan problémák, ami miatt sanszos, hogy nem tart sokáig a munkakapcsolat sem.

Az is tényező, hogy az illető egyébként mennyire bulizós tipus, hisz nem feltétlenül kell annak lenni, a kevés szabadidejét töltheti a családdal.

A főnök az teljesen más kategória, neki kötelező megjelenni az általa üzemeltetett szórakozóhelyen.

Ez nem azt jelenti, hogy mérgezni kell ott a légkört, de arra is láttam példákat, hogy ott is cincognak az egerek, ha nincs macska

(ital becsempészés, stb).

Az is egyértelmű, hogy a főnök, ha bulit tart, annak a saját "lebuja" az egyik helyszíne, ami nem zárja ki, hogy nem mennek máshová is.

febr. 4. 11:36
 14/14 anonim ***** válasza:
84%
9-es vagyok. Az egyik helyemen, egy étteremben, rendszeresek voltak a munka és zárás utáni csapatépítő jellegű iszogatások, tehát hogy végeztünk este 10-11 körül, és utána még leültünk piálni és dumálgatni, hogy melyik napokon, az változó volt. Volt két kolléga, akik néha, amikor ezek az iszogatások a szabadnapjaikra estek, még akkor is megjelentek ott. Én meg tűnődtem magamban, hogy ezeknek ennyire nincs életük? Én mindig csak a munkanapokon maradtam ott, akkor sem mindig, és amikor igen, nem mindig végig. Nekem szabadnapomon este, ha nekiindulok a városnak kirúgni a hámból, még a legutolsónak se jutna eszembe a munkahelyemre bemenni, nagy ívben elkerülöm még a környékét is.
febr. 4. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!